Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4652 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   30 Temmuz 2013 - 18:18

Veren elle alan el buluşturuldu

Büyüt
Küçült
Veren elle alan el
İhtiyaç Sahipleri için kurulan "Sosyal Market" 29.07.2013 Pazartesi günü Saat 19:00'da açıldı.

Bulancak Belediyesi tarafından kurulan ve halkı bağış yapmaya teşvik ederek toplumdaki birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu güçlendirmek ve yardıma ihtiyacı olan yoksul bireyler ve ailelerin Sosyal Marketten istediği temel ihtiyaç maddelerini kendileri alabilmeleri için kurulan BUSMAR (Bulancak Gıda Bankacılığı ve Sosyal Market Derneği)’nin açılışı Milletvekilleri Adem Tatlı ve Mehmet Geldi, Vali Dursun Ali Şahin ve Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın tarafından gerçekleştirildi.

 

BUSMAR’ın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın; “Paranın geçmediği, puanla alışveriş yapılan bir marketin açılışını yapmak için bugün bir arada bulunmaktayız. Zaman zaman yaptığımız yardımlarımızı bir koli şeklinde ya da nakit şeklinde yapıyorduk ama şimdi ağırlıklı olarak koli koli dağıtmak yerine biz diyoruz ki buradan vatandaşımızın bizim belirlediğimiz standart ihtiyaçlar yerine neye ihtiyacı varsa onu alsın. Bu marketleri modern dünyanın sadaka kutuları olarak görebiliriz. Bu marketle hem yardım alıyoruz hem de yardım yapıyoruz. Dolayısıyla bu marketin oluşmasını sağlayan en önemli nedenlerden biri de hayırsever insanların fitrelerini, zekâtlarını verebileceği bir yer olarak değerlendirebiliyoruz. Dolayısıyla burası veren elle alan eli buluşturduğumuz bir nokta haline geldi. Yardımlar yetmediği takdirde belediye bütçesinden kendimiz takviye yapıyor, kendimiz canlandırıyoruz. İlçemize yapılan bu hizmetin vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyor, hepinize hoş geldiniz diyorum” dedi.

 

            Katılımcıları selamladıktan sonra bir konuşma yapan Milletvekili Adem Tatlı ise “bu sosyal projeyi hayata geçirdiği için Başkan Aydın’a ve Bulancak Belediyesi’ne teşekkür eder, ilçemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

 

            Başkan Aydın’ı tebrik ederek sözlerine başlayan Milletvekili Mehmet Geldi ise “Bu proje Karadeniz bölgesinde belki de ilklerden biri olan güzel bir çalışma. Tüm hayırsever vatandaşlarımızı bu yeni hayır yapma şekline karşı duyarlılık göstermesini diliyor başkanımızın başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

            “Büyüklük cüssede, boyda, kiloda, makamda değildir. Büyüklük halka olan hizmettedir” diyerek sözlerine başlayan Vali Şahin; İlkleri yapmak çok güzel, hayat hep ilklerde olsun, bu ilkler eğer halkın hizmetinde olursa ne mutlu o ilki yapanlara. Yüce Atatürk vatanını en çok seven vatanına en güzel hizmeti edendir demiştir. Bu hizmetinden dolayı Belediye Başkanımızı kutluyorum. İlçenize hayırlı olsun diyor, selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

            Sosyal Market’e başvurmak isteyen ihtiyaç sahipleri Belediyemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne müracaat ederek, yapılacak incelemeler neticesinde Sosyal Marketten faydalanabilirler.

 

            Sosyal Market açılışına Milletvekilleri Mehmet Geldi ve Adem Tatlı, Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Bulancak Kaymakamı Tayfur Elbasan, AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden, AK Parti İlçe Başkanı Hamit Karaoğlanoğlu ve Emekli Kur’an Kursu Hocası Nuri Genç ile bir çok kurum ve kuruluş müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

       

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir