Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7414 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   15 Ekim 2012 - 18:54

Veysel Ekmen İller Bankası' nda

Büyüt
Küçült
Veysel Ekmen İller Bankası
Başbakanlık TOKİ Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Üyesi olan Çamoluk Derneği eski başkanlarından Veysel EKMEN İller Bankası Yönetim Kurulu Üyeliğine atandı.

VEYSEL EKMEN İLLER BANKASI YÖNETİM KURULU ÜYESİ OLDU

Başbakanlık TOKİ Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Üyesi olan Çamoluk Derneği eski başkanlarından Veysel EKMEN İller Bankası Yönetim Kurulu Üyeliğine atandı.

Kurtuluş Savaşından sonra başlatılan kalkınma hamlesi çerçevesinde, şehir ve kasabalarımızın yeniden imar ve inşası konusunda önemli görev ve sorumluluklar üstlenen İller Bankası A.Ş. 11 Haziran 1933 tarihinde kuruldu.

Özel hukuk hükümlerine tabi, tüzel kişiliğe sahip, özel bütçeli Anonim Şirket statüsünde bir kalkınma ve yatırım bankası olan ve İl Özel İdareleri, Belediyeler ve Köyleri de finanse eden bir kurum olan İller Bankası Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Veysel Ekmen Kimdir?

1965 yılında Giresun ili Çamoluk İlçesinde doğdu. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünü bitirdi. 1984 yılından beri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik yapan Ekmen, halen Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkanvekili olarak görev yapmaktadır.

Rumeli Hayat Sigorta A.Ş. Denetim Kurulu Üyeliği, İktisat Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Denetim Kurulu Üyeliği, Öncü Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde de bulunan Veysel Ekmen evli ve 5 çocuk babası. 

İngilizce bilen Ekmen, Türkiye genelinde Valilik ve Belediyeler olmak üzere yerel yönetimlere kaynak aktaran İller Bankası Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı.

Hemşehrimiz Veysel Ekmen’i tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Kaynaklar:

www.ilbank.gov.tr

www.emlakgyo.com.tr

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir