Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7779 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   13 Kasım 2012 - 18:34

Yağan Yağmur ve Soğuklarla Birlikte İnanılmaz Bir hayat

Büyüt
Küçült
Yağan Yağmur ve Soğuklarla Birlikte İnanılmaz Bir
Deniz Yıldızı Derneği yaklaşan kış şartlarında; muhtaç insanlarımızla ilgili yaptığı ziyaretlerde inanılması zor bir yaşamla karşılaştı ve çözüm üretebilmek için çalışmalarını başlattı.

YAĞAN YAĞMUR VE SOĞUKLARLA BİRLİKTE

İNANILMAZ BİR HAYAT


   Deniz Yıldızı Derneği yaklaşan kış şartlarında; muhtaç insanlarımızla ilgili yaptığı ziyaretlerde inanılması zor bir yaşamla karşılaştı ve çözüm üretebilmek için çalışmalarını başlattı.





   Bulancak ilçesinde yıllardır yokluk ve yoksulluk yakasını bırakmayan şu an da yağan yağmurun damdan akan sularıyla birlikte sular içinde yaşamaya çalışan Ali Keküllüoğlu’na Deniz Yıldızı Derneği sahip çıkarak Başkan yardımcısı Cumhur Karahasan, Bahçelievler Muhtarı Şenol Köse ve Hisarkaya Köyü muhtarı Şükrü Özdemir ile birlikte ziyarette ettiler. Çatıdan yağan yağmurun odaya akmasıyla ıslak yatak, yorgan, yastık ve odada yaşamak durumunda olan Ali Keküllüoğlu;  bir yandan çaresizlikle mücadele ederken diğer yandan da sağlık problemleriyle mücadele etmeye çalışıyor. Ali Abi eğer hava şartları ve sağlığı müsaade ederse ayakkabı boyayarak yaşamaya çalışıyor.


  Başkan Emine Acar, günümüzde insanımızın bu şartlarda yaşamasını anlaşılır gibi değil, biz dernek olarak Ali abinin evinin çatısı onarılarak kendisine kalabileceği; sıvası boya ve badanası yapılarak sağlıklı bir ortam hazırlamak istiyoruz. Bu konuda yardımsever insanlarımızın çinko, kereste, sıva malzemeleri ve evin içinin eşyaları vb. yardımlarını bekliyoruz. Ali abiye katkıda bulunmak için derneğimizin (0454) 214 22 35 nolu telefonundan bize ulaşabilirler veya T.C Ziraat Bankası Giresun Şubesi 288288 – 5007 nolu hesabına yardımlarını yapabilirler, emeği geçen katkıda bulunan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum dedi. 13.11.2012




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir