Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6530 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   22 Aralık 2011 - 18:56

Yağcı '' Bilim Yuvasında Alkol Sefahati ''

Büyüt
Küçült
Yağcı  Bilim Yuvasında Alkol Sefahati
Giresun Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Şube Başkanı Recep Yağcı bir basın bildirisi yayınlayarak ''Yılbaşının yaklaşması ile birlikte eğitim yuvası olması gereken üniversitelerde HER ŞEYİN SINIRSIZ VE SANSÜRSÜZ YAPILDIĞI sefahat programlarının duyuruları da gelmeye başladı'' dedi.

“ Bilim Yuvasında Alkol Sefahati ”


Giresun Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Şube Başkanı Recep Yağcı bir basın bildirisi yayınlayarak  ''Yılbaşının yaklaşması ile birlikte eğitim yuvası olması gereken üniversitelerde HER ŞEYİN SINIRSIZ VE SANSÜRSÜZ YAPILDIĞI sefahat programlarının duyuruları da gelmeye başladı'' dedi.
                                                                       “ Limitsiz Alkol ”
ÖĞ-DER Şube Başkanı  YAĞCI;  “ Hacettepe Üniversitesi'nde yılbaşı gecesi yapılması planlanan programda yine istenmeyen görüntülerin yaşanacağı şimdiden belli oldu.  “Beyaz Ev Yılbaşı Galası Programı” adı altında Beytepe Kampusunda gece 03.00'e kadar devam edeceği bildirilen kutlama ile ilgili davetlilere “limitsiz alkol” vaat ediliyor” dedi.
 
                                                  “Anayasanın 58. Maddesi ihlal ediliyor” 
ÖĞ-DER Şube Başkanı  YAĞCI;  “Anayasanın 58/2 maddesi; 'devlet gençleri alkol düşkünlüğünden, uyuşturucu maddelerden, suçluluk, kumar ve benzeri alışkanlıklardan ve cehaletten korumak için gerekli tedbirleri alır' hükmü getirmiştir. Bu hükme rağmen resmi bir kurumun bu yanlışa alet edilmesi açıkça anayasa ihlalidir” dedi.
 
                                                                 “Ayrıntı bile veriliyor”
  Gece ile ilgili duyurularda, “Yılbaşı özel gala menü, limitsiz alkolsüz içecekler dahil kişi başı fiyatı: 95 TL.  Yılbaşı özel gala menü, limitsiz yerli alkollü içecekler dahil kişi başı fiyatı: 125 TL” deniyor. Açıklamada sunulacak alkollü ürünlerle ilgili detaylara da yer veriliyor. Açıklamada ayrıca “Eğlenceye Beyaz Club'da DJ ve Dolapdere Big Gang programında devam etmek isteyenler için kişi başı ilave 50 TL” diye belirtiliyor.
 
                                               “Üniversitemiz de  Alet Ediliyor”
ÖĞ-DER Şube Başkanı  YAĞCI;  Benzer  Yanlış İlimizde de sergilenmek istenmek isteniyor. Aralarında Giresun Üniversitesinin isminin ve logosunun da  bulunduğu 16 üniversitenin adı ve amblemi kullanılarak  sınırsız içki ve eğlence içerikli programlar yapılmaya çalışılıyor. Organizatörü belli olmayan ve üniversitelerin adı kullanılan bu tarz programlara dernek olarak şiddetle karşıyız ve yetkililerin bu yanlışı bir an önce durdurmalarını istiyoruz. Kamu kurumlarını ve kaynaklarını halkın ihtiyaçları için değil de kendi eğlenceleri için kullananları deşifre etmeye ve onlarla yasal mücadelemizi sonuna kadar sürdürmeye kararlıyız” dedi. 
 

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir