Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5204 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   28 Aralık 2012 - 14:53

Yağcı '' Yeni Yıl Çılgınlığına Kim Son Verecek''

Büyüt
Küçült
Yağcı  Yeni Yıl Çılgınlığına Kim Son
Giresun Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Şube Başkanı Recep YAĞCI bir basın bildirisi yayınlayarak: ''Her yıl nakarat gibi tekrarlanan noel ve yılbaşı rezilliğine kim DUR diyecek?'' diye sordu.

“YENİ YIL ÇILGINLIĞINA KİM DUR DİYECEK?”  


Giresun Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Şube Başkanı Recep YAĞCI bir basın bildirisi yayınlayarak: ''Her yıl nakarat gibi tekrarlanan noel ve yılbaşı rezilliğine kim DUR diyecek?'' diye sordu.


 “OKULLARIMIZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ ALET EDİLİYOR”


ÖĞ-DER Şube Başkanı YAĞCI “Ne yazık ki noel rezaleti ve yeni yıl çılgınlığı eğitim sistemimizin de adeta bir parçası haline geldi. Ana sınıflarından Üniversitelere kadar her tür okulda günler öncesinden hazırlıklar yapılarak okullarımız ve öğrencilerimiz bu kirli işlere alet ediliyor. Ne yazık ki, kim olduğu bilinmeyen şarlatan kılıklı noel baba kılığına giren ve öğrencilerine hediye dağıtan öğretmenler bile var. Sınırsız alkol tüketilen eğlenceler yapılıyor. Ama aynı okullarda Kutlu doğum haftası, Mevlid kandili, Ramazan ve Kurban bayramı ile ilgili tek bir hazırlık bile göze çarpmıyor” dedi.


“BERLİN BELEDİYESİ MEVLİD KANDİLİNDE AĞAÇ SÜSLER Mİ?”


ÖĞ-DER Şube Başkanı YAĞCI “Noel ve yılbaşı rezaleti, okullar, medya, kamu kurumları ve yerel yönetimler aracılığıyla özendiriliyor. Giresun’da bile bu mütedeyyin  halkın vergileri ile alınan kamu araçları Atapark meydanında çam ağaçlarını yıl başına hazırlıyor.  Peki soruyorum, Almanya’nın Berlin belediyesi itfaiye araçlarını kutlu doğum haftasında çam ağaçlarını süslemek için kullanır mı?


“BU TABLO ASLA  KABUL EDİLEMEZ”


ÖĞ-DER Şube Başkanı YAĞCI “Bir hıristiyan geleneği olan noel ve yılbaşı kutlamalarında sarhoş olanlar yine yapacağını yapacak. Gecenin ilerleyen saatlerinde açık alanlarda ve eğlence mekanlarında eğlenenler; aldıkları alkolün de etkisiyle ortalığı bir birine katacak ve her yıl olduğu gibi bu yıl da tacizler, taşkınlıklar ve kazalar kaçınılmaz olacak. Geçen sene yılbaşı kutlamalarında sadece İstanbul’da iki gecede 666 kaza meydana gelirken, 7 kişi ölmüş, 128 kişi de yaralanmış, 13 kişi de cezaevine gönderilmişti. Alkolün etkisiyle yaşanan tartışmalar, tacizler ve tecavüzler de cabası.  Peki bu tablodan şikayet etmeye hakkımız var mı? diye sordu.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir