Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5213 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   18 Mayıs 2013 - 14:43

Yaglıdereliler Derneği Başkan Yazıcı' ya Teşekkür Etti

Büyüt
Küçült
Yaglıdereliler Derneği Başkan Yazıcı ya Teşekkür
YAĞLIDERELİLER DERNEĞİ TUZLA BELEDİYE BAŞKANI YAZICIYA TEŞEKKÜR ETTİ

Merkezi İstanbul Zeytinburnu’nda bulunan Yağlıdere Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile bütün köy derneklerinin katılımı ile 26 Mayıs Pazar günü Tuzla Akfırat Piknik alanında yapılacak olan otçu göçü şenliğine büyük güç ve destek veren Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ve Belediye Başkanı Danışmanı Hüseyin Kocaya teşekkür edildi.

Yağlıdereliler Derneği Başkanı Ali Faik Biçer yaptığı açıklamada, Amerika’da Türkiye’nin temsilcisi olan şirin ilçemiz güzel Yağlıdere’mizin tanıtımına İstanbul’da yaşayan Yağlıdereliler olarak büyük önem vermekteyiz. Bu sene 23.yapacağımız otçu göçü şenliğimiz için hazırlıkları son aşamaya getirdiklerini söyledi.

Biçer, bütün köy derneklerimizin katılımıyla 23. Kez Yağlıdereliler birlik beraberlik içerisinde güzel insanları buluşturma gayreti içerisinde olacaklarını belirterek şunları söyledi; Tuzla Akfırat piknik alanında bütün köy derneklerimizin katılımı ile yapacak olduğumuz otçu göçü şenliğinin düzenlenmesinde bizlere büyük güç ve destek veren Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ve Belediye Başkanı Danışmanı Hüseyin Kocaya teşekkür ediyorum diye konuştu.

Fatih Aytekin Özdemir





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir