Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5500 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   07 Eylül 2013 - 10:39

Yaşlı ve Engelliler Doyasıya Eğlendiler

Büyüt
Küçült
Yaşlı ve Engelliler Doyasıya
Giresun Kızılay Şubesi, Batlama’da ki Özel Giresun Özürlü Bakım Merkezi’nde 'Bir Yudum Mutluluk İçin, Bir El De Sen Tut' projesi kapsamında yaşlılara ve engellilere yönelik bir program tertip etti.

Yaklaşık 60 yaşlı ve özürlünün bulunduğu merkezde ilk kez eğlence düzenlendi. Dün gerçekleştirilen etkinlikte yaşılar ve özürlüler doyasıya eğlendiler.

 

Programda bir konuşma yapan Giresun Vali Yardımcısı Yüksel Çelik, ”Kızılay şubemiz çok güzel bir etkinliğe imza atmış. Kendilerini kutluyorum. Burada bulunan yaşlı ve engellilerimiz için güzel bir etkinlik oldu. Hepimiz bir gün yaşlanacağız. Bugün gördüğümüz yaşlılar gibi ilerde bizde onlar gibi olacağız. Onlara bir gün bizim de yaşlanacağımızı düşünerek bakmamız lazım. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum ” şeklinde konuştu.

 

Etkinlik hakkında bilgi veren Kızılay Giresun Şube Başkanı Mürvet Şensoy da, ”Kızılay olarak her konuda insanlarımıza yardımcı olarak projeler hazırlıyoruz. 'Bir yudum mutluluk için, bir el de sen tut' projesi kapsamında yaşlılara ve engellilere yönelik bugün ki etkinliği gerçekleştirdik. Etkinlik kapsamında merkezde bulunan hastalarımıza çeşitli hediyeler vererek onlara bir nebze olsun katkıda bulunmak istedik. Kızılay Giresun Şubesi olarak etkinliklerimize ve projelerimize devam edeceğiz” dedi.

 

Özel Giresun Bakım Merkezi İcra Kurulu Başkanı Yener Türk de, bu etkinliğin kuruluşta kalanları mutlu ettiğini belirterek katılımları için Vali Yardımcısı Yüksel Çelik ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Konuşmaların ardından, pasta kesilerek çeşitli ikramlar da bulunuldu, hediyeler dağıtıldı. Yaşlı ve engelliler doyasıya eğlendiler.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir