Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7209 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   30 Aralık 2011 - 19:03

Yeni Yıl Mesajları

Büyüt
Küçült
Yeni Yıl
Yeni Yıl Mesajları

VALİ ŞAHİN'İN YENİ YIL MESAJI

 

             2011 yılını geride bırakarak, umut ve beklentiler dolu yeni bir yıla girmenin sevincini  ve heyecanını yaşıyoruz.

             Her yeni yıl, yeni umutların yeşerdiği, iyimserliğin canlandığı, daha iyi hayat şartlarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortamı oluşturmaktadır.

 Yıl içersinde, Giresun’un ekonomik, sosyal, kültürel gelişmesine katkıda bulunacak hizmetleri yürütmeye çalıştık ve önemli projeler başlattık.

 Yeni yılda başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm kesimlerinin birlikte çalışması ile ilimizin acil çözüm bekleyen öncelikli sorun ve ihtiyaçlarının giderilmesi hususunda başlatılan projelerin hayata geçirilmesiyle hizmette atılım yıllı olacağına inanıyorum.

             Bu duygu ve düşüncelerle tüm Giresunlu hemşerilerimin yeni yılını kutlayarak, 2012 yılının sağlık, mutluluk ve barış getirmesini diliyorum.

  

Not: Sayın Valimiz Dursun Ali Şahin, yılbaşı gecesi  polis ve emniyet teşkilatları ile Cezaevi, Prof Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi ve Doğumevini ziyaret edecektir.

 Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN yeni yıl mesajı yayınladı.  Başkan mesajında; 

     “Sevgili Bulancaklılar, değerli hemşerilerim, 

     Sevinç  ve hüzünleriyle bir yılı daha geride bırakırken, millet olarak yeni bir yıla başlamanın umut ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Veda etmeye hazırlandığımız 2011 yılıyla ilgili her alanda yapacağımız muhasebe ve değerlendirmelerin, yeni yıl hedeflerimize ulaşmada yol gösterici olacağına inanıyorum. Ülke ve millet olarak geleceğe güvenle bakmalı, 2012 yılının bizlere sunacağı yeni fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeliyiz.

     Tabii ve doğal güzellikleriyle, birlik, beraberlik ve kardeşliğiyle, Giresun’un güzide ilçelerinden olan Bulancak’ta yeni yıla hemşehrilerimle birlikte girecek olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyorum.

     Yeni atılımlarla, yüksek beklentilere hitap etmek için ekibimizle birlikte oluşturduğumuz hizmet kervanımız emin adımlara hedefine ilerliyor. Halkımızın bize yüklediği hizmet etme görevini layıkıyla yerine getirme ve onlara hizmetin en güzelini sunma adına çalışmalarımız gece gündüz sürüyor. Belediyeciliğin asli görevleri arasında bulunan tüm hizmet alanlarında var olma ve ilçemizin her sathına bu hizmetleri yayma adına çalışma yapıyoruz. Önceki yıllarda olduğu gibi, 2011 yılı ilçemiz için bir değişim ve dönüşüm yılı olmuştur. 2012 yılı da bu çalışmaların hiç şüphesiz yüksek ivme kazandığı yıl olacaktır. Yeni yılda ilçemize yeni hizmetlerin getirilmesi temel hedeflerimizden biridir.

     2012 yılı, Avrupa Birliği Hibe Projesi Kapsamında 21.784.623 EURO maliyetli “Bulancak İçmesuyu Temini ve Atıksu Projesi” nin uygulamaya konulacağı ve bu proje tamamlandığında İlçemizin en az elli yıl su sorunu ile karşılaşmayacağı, ayrıca Güzelyalı mahallemizin kanalizasyon sorunun çözüme kavuşacağı, proje inşaatının başlayacak oluşu bizlere ayrı bir sevinç ve şevk vermektedir.

     Göreve geldiğimiz ilk günden beri, başlattığımız hizmet yarışımızı, aynı şevk, heyecan ve azimle 2012 yılında da devam ettireceğiz. Bu duygu ve düşünlerle, geçmişin bugünle, umudun gerçekle, üzüntünün sevinçle, öfkenin sevgiyle barıştığı sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yıl olmasını diliyor, ilçemizde yaşayan ve ilçe dışında ikamet eden bütün hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum” dedi.

 

             AK PARTİ Giresun İl Başkanı Av. Sabri ÖZTÜRK' ün YENİ YIL MESAJI

     2012 yılının ülkemize, milletimize, tüm insanlığa hayırlar getirmesini, sağlık, afiyet ve bereket dolu bir yıl olmasını diliyorum. 

     Türkiye’nin yakın dönemde başlattığı büyük atılımların 2012 yılında da kararlılıkla devam etmesini, istikrarlı büyüme ve kalkınma sürecinin kat kat artarak yeni başarılarla taçlanmasını temenni ediyorum. 

      10 yıldır Türkiye’de olduğu gibi Giresun’da ve diğer her alanda kaydettiği eşsiz başarılarla, ekonomide, dış politikada, demokratikleşmede gerçekleştirdiği tarihi reformlarla bugün geleceğe her zamankinden daha bir umutla bakıyor. 

     Türkiye, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yıldönümünde, yani 2023’te dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında yer alma hedefine doğru kararlılıkla ilerliyor. 

     Özellikle kardeşliğimizi yücelterek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek, Türkiye’yi bölgemizin ve dünyanın güçlü ve itibarlı bir ülkesi haline getirmeye devam edeceğiz. 

      Yeni umutlarla karşıladığımız 2012 yılının insanlığa barış getirmesini, ülkemizin, milletimizin dayanışma, birlik ve kardeşliğini güçlendirmesini temenni ediyor, beklentilerinizin gerçeğe dönüşmesini, her şeyin gönlünüzce olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum. 
 

Ak Parti Giresun Merkez İlçe başkanı Çetin Çakıroğlu  yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Çakıroğlu mesajında; “Ülkemiz ve dünyamız için önemli gelişmelerin yaşandığı bir yılı daha geride bırakıyor, umutla yeni bir yıla giriyoruz. 2012 yılının ülkemize, milletimize, tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum. Her yeni yıl, yeni umutları ve beklentileri de beraberinde getirmektedir. Türkiye’nin yakın dönemde başlattığı büyük atılımların 2012 yılında da kararlılıkla devam etmesini, istikrarlı büyüme ve kalkınma sürecinin kat kat artarak yeni başarılarla taçlanmasını temenni ediyorum.

Bu duygularla, yeni umutlarla karşıladığımız 2012 yılının insanlığa barış getirmesini, ülkemizin, milletimizin dayanışma, birlik ve kardeşliğini güçlendirmesini temenni ediyor, bütün vatandaşlarımızı sevgiyle, saygıyla selamlıyorum."dedi




 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir