Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5420 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   01 Ocak 2013 - 00:14

Yeni Yıl Mesajları

Büyüt
Küçült
Yeni Yıl
Yeni Yıl Mesajları

Vali Şahin’in Yeni Yıl Mesajı

Vali Dursun Ali Şahin, 2012 yılının sona ermesi ve 2013 Yılının girecek olması nedeniyle bir mesaj yayınladı. Vali Şahin mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Üzüntü ve sevinçlerle bir yılı daha geride bırakarak, umut ve beklentilerle huzur içersinde yeni bir yıla giriyoruz.

Her yeni yıl, umudun egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı, daha iyi hayat şartlarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortamı oluşturmaktadır

Yeni yılda hedefimiz;  ilimizin ekonomik, sosyal ve kültürel yönden kalkınması için sürdürülen projelerin tamamlanması ve yeni projelerle ilimizi layık olduğu seviyeye yükseltmektir.

Giresun,  turizm ve eğitim başta olmak üzere birçok alanda bölgesinin merkezi olma konumundadır.  İlimiz, yeni yapılacak yatırım ve hizmetlerle önündeki hedeflere ulaşma konusunda gayret ve çaba içinde olacaktır.  Bu anlamda geleceğe güvenle bakmaktayız.

Bu duygu ve düşüncelerle 2013 yılının ilimize ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini, diliyor, tüm hemşehrilerime saygı, sevgi ve en iyi dileklerimi sunuyorum.”
BAŞKAN AKSU'NUN YENİYIL MESAJI

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu yeniyıl mesajı yayınladı. Aksu mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Halkımızla el ele, Giresun sevgisi içerisinde, bu şehir için çalışmanın ve bugüne kadar yapılamayan hizmetlere imza atmanın onuru ve sevinci içerisinde bir yılı daha geride bıraktık. Bugüne dek, halkımızın yaşam standartlarını yükseltmek ve daha yaşanılabilir bir Giresun yaratmak için çalıştık. 2013 yılında da çok değerli halkımızın beklentilerine uygun bir hizmet anlayışı içerisinde çalışmalarımızı aynı titizlikle sürdürecek, kentimizi her yönüyle daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. Hizmet etmekten gurur duyduğumuz Giresun'umuzda, 2013 yılında da yeni başarılara imza atmaya devam edeceğiz. Ben, her yeni yılın tatlı telaşların ve yepyeni heyecanların başladığı günler olacağı düşüncesiyle, 2013 yılının şehrimize ve ülkemize huzur, mutluluk, sevgi ve barış getirmesini diliyor, başta Giresun halkı olmak üzere herkesin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.”


BAŞKAN YILANCI'DAN YENİ YIL MESAJI

Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, yayınladığı mesajla tüm Şebinkarahisarlıların yeni yılını kutladı.

Yeni yılın yeni umutları da beraberinde getirmesini arzu ettiğini ifade eden Başkan Yılancı, mesajında şunları kaydetti:

0-00000377

Kıymetli Hemşerilerim;

Geride bıraktığımız 2012 yılı içerisinde, sizlere hizmetin en iyisini sunmak için yoğun bir çaba gösterdik.

İlçemizin yaşam standardını yükseltmek ve ilçe halkının karşılaştığı sorunları ortadan kaldırmak amacıyla tüm personelimizle birlikte yoğun bir mesai harcadık.

Hizmet etmekten onur duyduğum Şebinkarahisar'ımız için gece gündüz durmadan çalışıyoruz.

Sizlerden aldığım büyük destek ve güvenle, el ele gönül gönüle, Şebinkarahisar'ın hak ettiği seviyeye gelmesi için 2013 yılında da aynı azim ve heyecan içerisinde çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyor, 2013 yılının başta ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.

Şahin YILANCI

Şebinkarahisar Belediye Başkanı

TÜRKİYE KIZILAY DERNEĞİ GİRESUN ŞUBE BAŞKANLIĞI

  Giresun Kızılay Şube Başkanlığı olarak  Yeni yılın başta size , ailenize ve tüm insanlığa huzur ,başarı ve mutluluk getirmesini dilerken bize güç ve anlam katan desteğinizin artarak süreciğini umut etmekteyiz.

İhtiyaç sahiplerinin muhtaçların mazlumların acıların olmadığı bir yeni yılda buluşmak temennisiyle

Şubemize bağışta bulunmak için T.C Ziraat Bankasının 386577708-5001 nolu hesabına ya da birebir şubemize gelerek bağışta bulunabilirsiniz. Giresun Kızılay Şube Başkanlığı olarak siz değerli halkımızın desteğini bekliyoruz.                          

Kızılay Giresun Yönetim Kurulu

 Ayrıntılı Bilgi için irtibat :

Giresun Kızılay Şube Başkanlığı: 216 11 68    faks :216 41 13

Yönt. Kurl. Sekr. (Bsn. Sözcs.) Mürvet ŞENSOY: 0546 265 30 87

Adres: Sultan Selim Mh. Kazancılar Yokuşu No :28




TADF Mesaj- TADF Başkanı Ali Çınar'in Yeni Yıl Mesaji

Değerli Türk Amerikan Toplumu Üyelerimiz, 

Mutluluk veren hatıraları, sevindirici gelişmeleri, acı ve tatlı olayları ile bir yılı daha geride bırakıp, umudumuzu koruyarak, barış ve huzur içinde yeni bir yıla girmenin heyecanını yaşamaktayız.


Makam ve mevkilerin geçici, ancak hizmetlerin kalıcı olduğu bilinci ile 2012 yılındaki çalışmalarımızı, vatan ve bayrak sevgimiz ile sizlere en iyi şekilde hizmet etme prensibini göz önünde bulundurarak tamamladık.


Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu olarak Amerika’daki Türk toplumumuzun daha çok güçlenmesi ve Türk'ün sesini daha çok duyurmak amacıyla aşağıdaki çalışmaları sizler ve gelecek nesillerimiz için hizmete sunduk. Bu çalışmalar arasında;


İletişim Ağının Güçlendirilmesi : 7/24 Acil Vatandaş hattı, Sosyal Medya’da Federasyonumuzun güçlenmesi, web sitemizin sürekli güncellenmesi, "Benimde Bir Önerim Var" kampanyasi ve birçok eyalette yapılan halk ve dernek ziyaretleri


Toplumsal Sorunlar ve Çözümleri:Toplumumuzu ilgilendiren eğitim, hukuk ve sağlık konularında çözüm getirici çalışmalar, bu anlamda düzenlenmiş seminerler Örnek: Hukuk,Liderlik seminerleri gibi.


Sandy Kasırgası nedeni ile mağdur vatandaşlarımıza elimizden gelen desteğin verilmesi ve ortak hareket edilerek diğer kuruluşlar ile vatandaşlarımıza en iyi şekilde yardım yapılmaya çalışılması.


Milli Konulara Gösterdiğimiz Hassasiyet: Hem Amerikan Kongresi hem de Amerikan Senatosu olsun ortak çatı kuruluşları ile Türkiye aleyhine karşı gelebilecek tasarılara karşı anında müdahale edilmesi,Türk Dostluk Grubu sayısının artırılmasına çalışılması, Dallas'taki kadın temsilcilerimiz ve Genç Türkler Derneği ile yapılan Mehmetçik Vakfı kampanyaları düzenlenmesi.


Amerikan Kuruluşları ile İletişim: Amerika'nın önemli Sivil Toplum Kuruluşları ile yakın ilişkiye girilmesi ve ortak projeler konusunda çalışılmaya başlanılması.


Uluslararası Plafform’da TADFnin Tanınması: Belirli konularda Avrupa'daki konferanslara katılımcı olarak davet edilen TADF temsilcilerinin, diğer etnik sivil toplum kuruluşları ile ortak çalışmalara imza atması.


Türk Dünyasının Güçlendirilmesi: Balkanlar ve Türki Cumhuriyetler olmak üzere tüm soydaşlarımızı kucaklayıcı ve birlikte ortak kültürel etkinlikler yapılması ve iletişimin güçlenmesi için yapılan çalışmalar.


Milli Günlerin Düzenli Kutlanılması : Ülkemiz için önemli olan milli günlerin hepsi düzenli olarak kutlanmış, hatta çocuklarımızın milli günlerin önemini daha da iyi kavraması için şiir ve resim yarışmaları düzenlenmesi. Ayrıca hem Belediye Başkanları hem de Kongre Üyelerinin milli günlerin önemini belirten kutlama bildirileri veya o günü Türkiye günü ilan edilen projelere imza atılması.


Türk Günü Yürüyüş ve Festivalleri: Çevre eyaletlerdeki Türk Günü Yürüyüş ve Festivallerine destek vermek dışında, Amerikalı dostların da ilgisini çekecek bir New York Türk Günü Yürüyüş ve Festivali'nin 19 Mayıs 2012'de gerçekleştirilmesi. Kırmızı beyaz renklere bürünen yürüyüş ve festival alanındaki yeniliklerle vatandaşlarımızın daha rahat şekilde festivali kutlaması için gereken çabanın gösterilmesi.


Özel Projeler: Amerika'da kullanabilecek posta pullarının hizmete sunulması. Ayrıca, ülkemizin tanıtımı amacı ile Manhattan'daki sokak fuarlarına katılım gerçekleştirilmesi gibi çalışmalar bulunmaktadır.


TADF Başkanı olarak 2013 yılında Türk Amerikan toplumu için farklılık yaratacak,damga vuracak çok özel projeleri yakında açıklayacağımızı belirtirken,bizlere olan güven ve desteğiniz için teşekkürlerimi iletmek istiyorum.


Şahsım ve TADF İcra Kurulu üyelerim adına, yeni yılın, ülkemize ve dünyaya barış ve kardeşlik getirmesini diliyor, hoşgörünün benimsendiği, doğal afetlerden ve her türlü şiddet ve terörden uzak, insanların huzur ve mutluluk içinde yaşayacağı bir yıl olmasını temenni ederek, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor, sevgilerimi sunuyorum.

Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu

" Halkimizin Sesi ve Yüreği"



Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN yeni yıl mesajı yayınladı. Başkan mesajında;

 

“Sevgili Bulancaklılar, değerli hemşerilerim, 

Sevinç ve hüzünleriyle bir yılı daha geride bırakırken, millet olarak yeni bir yıla başlamanın umut ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Veda etmeye hazırlandığımız 2012 yılıyla ilgili her alanda yapacağımız muhasebe ve değerlendirmelerin, yeni yıl hedeflerimize ulaşmada yol gösterici olacağına inanıyorum. Ülke ve millet olarak geleceğe güvenle bakmalı, 2013 yılının bizlere sunacağı yeni fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeliyiz.

Tabii ve doğal güzellikleriyle, birlik, beraberlik ve kardeşliğiyle, Giresun’un güzide ilçelerinden olan Bulancak’ta yeni yıla hemşehrilerimle birlikte girecek olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyorum.

Yeni atılımlarla, yüksek beklentilere hitap etmek için ekibimizle birlikte oluşturduğumuz hizmet kervanımız emin adımlara hedefine ilerliyor. Halkımızın bize yüklediği hizmet etme görevini layıkıyla yerine getirme ve onlara hizmetin en güzelini sunma adına çalışmalarımız gece gündüz sürüyor. Belediyeciliğin asli görevleri arasında bulunan tüm hizmet alanlarında var olma ve ilçemizin her sathına bu hizmetleri yayma adına çalışma yapıyoruz. Önceki yıllarda olduğu gibi, 2012 yılı ilçemiz için bir değişim ve dönüşüm yılı olmuştur. 2013 yılı da bu çalışmaların hiç şüphesiz yüksek ivme kazandığı yıl olacaktır. Yeni yılda ilçemize yeni hizmetlerin getirilmesi temel hedeflerimizden biridir.

Göreve geldiğimiz ilk günden beri, başlattığımız hizmet yarışımızı, aynı şevk, heyecan ve azimle 2012 yılında da devam ettireceğiz. Bu duygu ve düşünlerle, geçmişin bugünle, umudun gerçekle, üzüntünün sevinçle, öfkenin sevgiyle barıştığı sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yıl olmasını diliyor, ilçemizde yaşayan ve ilçe dışında ikamet eden bütün hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum” dedi.


 Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu'nun yeni yıl mesajı:

Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz.  Ülkemizde bölgemizde ve dünyada 2012 yılı yine üzüntü ve hayal kırıklıklarının bolca yaşandığı bir yıl olarak hafızamıza yer etmiştir. Halbuki daha yaşanılası bir dünya özlemi tüm dünya insanlarının sevgi ve barışa olan inancıyla gerçekleştirilebilir.  2013 yılına geleceğe dönük yeni umut ve beklentilerimizi, coşkularımızı artırması dileğiyle giriyoruz. Dünyada ve ülkemizde savaşın, yoksulluğun ve açlığın olmadığı bir yıl özlemiyle tüm yurttaşlarımızın ve Giresunlu hemşehrilerimin yeni yılını kutlarım.


New York Giresunlular Derneginden yeni yil mesaji

    logo.jpg Mutluluk ve sevinçlerimizle, acı ve tatlı hatıralarımızla 2012 yılını geride bırakıp 2013 yılına; barış, sağlık ve birlikteliğimizin daha da güçlenmesi umuduyla giriyoruz. Vatan ve bayrak aşkıyla yanan bizleri en çok üzen memleketten gelen şehit haberleri olmuştur, ancak bu sorunla ilgili mücadele yönteminde gelen başarılarda bizleri sevindirmiştir. Temennimiz 2013 yılında 75 milyon kenetlenip bu sorunun üstesinden gelmesidir. Amerikadaki Giresunlular olarak başarılı organizasyonlara imza atmanın mutluluğunu da birlikte yaşadığımız bir yıl olmuştur 2012. Ayrıca Türk Amerikan toplumu olarak, TADF in Ali Çınar başkanlığındaki yönetimin Türk toplumu adına çok önemli hizmetlere imza atması, lobi çalışmalarının tavan yapması; birlik ve beraberliğimiz adına bizleri sevindirmiştir. New York Giresunlular Derneği yönetimi ve üyeleri olarakta kurulduğumuz günden itibaren başarılı organizasyonlara imza atarak hemşerilerimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışmanın gururu içindeyiz. 2013 yılında birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeye yönelik kültürel ve eğitim alanında çeşitli faaliyetler gerçekleştirrek ABD de güçlü ve sağlam bir Türk toplumunun oluşmasına sizlerinde destekleriyle katkıda bulunmaya çalışacağız. İnsanlarımızın bizlere verdiği destek olağanüstüdür. Kültür ve dayanışma gecelerimizin çok kalabalık olması ve 2012 dergimizin sponsorlarımızla 24 sayfayı doldurmamız bunun en önemli kanıtlarıdır. Bütün yapılan faaliyetlerimizde bizleri asla yalnız bırakmayan hemşerilerimin ve desteklerini bizlerden esirgemeyen sponsorlarımızın yeni yılını kutlar, sağlıklı ve mutlu bir 2013 yılı geçirmelerini dilerim. Bizlere anavatandan desteklerini esirgemeyen yetkililere, bizleri burada onurlandıran sanatçı ve gazeteci arkaslarımın yeni yıllarını kutlarım. Herzaman Amerikan-Türk toplumunun yanında olan ve desteklerini bizlerden esirgemeyen Sayın Başkonsolosumuz Levent Bilgen ve konsolos çalışanlarına teşekkür ediyor ve 2013 yılında sağlık ve mutluluklar dilerim. Herzaman yanımızda olan değerli TADF başkanı Ali Çınar ve ekibine yeni yılda başarılar dilerim ve bütün sivil toplum kuruluşlarının yönetici ve üyelerine yeni yılda sağlık, mutluluk başarılar dilerim. Tüm dünya insanlarının, bundan sonraki yıllarında barış ve huzur içinde sağlıklı bir yaşam geçirmelerini Dernek yönetimim ve üyelerim adına temenni ederim. New York Giresunlular Derneğinin bazı faaliyetlerinden başlıklar;
1- Şehitlerimiz için mevlüt okuttuk. ve hainleri şiddetle kınadık.
  2-Topal Osmani anma programlarını başlattık. 3.  yaparak geleneksel hale getirdik.   3- Ermeni diasporasının büyük yalanı konulu panel   4-Amerikada en muhteşem Giresunlular kaynaşma gecesini düzenledik.   5-Her yıl iftar yemeklerinde hemşerilerimizi bir araya getiriyoruz.   6-Her bayramda bayramlaşma programları yaptık.
7-Doğal felaketlerde memleketimize maddi ve manevi yardımda buliunduk.
  8-Sarıkamış şehitlik anıtı için Başkanımız Savaş Şahin aracılıyla sponsor olduk.   9-İnternet gazetemizi açtık.   10-ABD li siyasetçilerden ödül aldık.   11-Yayla şenliği yaptık. Türk Günü yürüyüşünden sonra en kalabalık organizasyondu.   12-Dernek binasinda degisiklik yaparak guzel gorunume kavusturulmasi.   13-Yerel yöneticilerle zaman zaman bir araya gelerek burada yaşayan Türklerin sorunlarını konuştuk.   14- Türk günü yürüyüşüne ve balosuna önemli katkı sağladık
Savaş Şahin
New York Giresunlular Derneği Başkanı



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir