Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6293 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   30 Aralık 2013 - 19:06

Yeni Yıl Mesajları

Büyüt
Küçült
Yeni Yıl
Yeni Yıl Mesajları

Sayın Valimizin Yeni Yıl Mesajı

Vali Hasan Karahan, Yeni Yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Vali Karahan, kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

“2014 yılının, ilimiz, ülkemiz, milletimiz ve tüm dünya için hayırlara vesile olacak yeni umut, yeni heyecan, yeni başlangıçlar getirmesini diliyor, bu vesile ile Giresunlu kardeşlerimin yeni yılını en içten duygularımla kutluyorum.”


AKSU’NUN YENİ YIL MESAJI

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu bir yeni yıl mesajı yayınladı. Aksu mesajında şu ifadelere yer verdi.

 “Halkımız ile el ele daha yaşanılabilir bir Giresun yaratmak adına çalışarak, acısıyla tatlısıyla koca bir hizmet yılını geride bıraktık. Hep birlikte yeni ümitler, yeni beklentiler içerisinde yeni bir yıla daha girmenin heyecanını yaşıyoruz. 2014 yılında da yeni hizmetleri, yeni projelerimizi Giresun’umuza kazandırmayı hedefliyoruz. Giresun sevgisi içerisinde çalıştık ve en büyük destekçilerimiz olan halkımız ile el ele çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Bizleri bir arada tutan, birlik ve beraberliğimize vesile olan nice yıllarda sevginin, saygının, hoşgörünün egemen olması en büyük temennimiz. Ben bu duygu ve düşünceler ile başta Giresunlu hemşehrilerim olmak üzere tüm halkımıza 2014 yılının sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.”


Başkan Aydın'dan Yeni Yıl Mesajı

Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN yeni yıl mesajı yayınladı. Başkan mesajında;

“Üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, umut ve beklentilerle yeni bir yıla giriyoruz. Her yeni yıl, umudun egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı, daha iyi yaşam koşullarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortamı oluşturmaktadır. Veda etmeye hazırlandığımız 2013 yılıyla ilgili her alanda yapacağımız muhasebe ve değerlendirmelerin, yeni yıl hedeflerimize ulaşmada yol gösterici olacağına inanıyorum. Ülke ve millet olarak geleceğe güvenle bakmalı, 2014 yılının bizlere sunacağı yeni fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeliyiz.

Her yeni yıl; yeni atılımlar, yeni umutlar, kısaca yenilikler yılıdır. İnsanlık her yeni yılda tarihini yeni başarılar, yeni buluşlar, her alanda ilerlemelerle zenginleştirir. Bizim de bu hızlı gidişe ayak uydurmamız ve yeni yılda daha çok çalışarak daha başarılı olmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Yeni yılda ilçemize yeni hizmetlerin getirilmesi temel hedeflerimizden biridir. 2014 yılı geçtiğimiz yıllarda girişimlerde bulunduğumuz, proje çalışmalarını tamamladığımız ve bu yıl uygulamaya koyduğumuz projelerimizin hızla ilerleyeceği bir yıl olacaktır.

Yeni yıl iki dev projemizin gözle görülür bir şekil alacağı yıl olacaktır. 2008 yılından bu zamana kadar mücadelesini verdiğimiz, projede bulunan 6 adet su deposundan birincisinin inşaatına başladığımız ve en kısa sürede de temel atma törenini yapacağımız, Avrupa Birliği Hibe Projesi Kapsamında 21.784.623 EURO (yaklaşık 60 Milyon TL.) maliyetli “Bulancak İçme suyu Temini ve Atıksu Projesi” nin uygulamaya konulacağı ve bu proje tamamlandığında İlçemizin en az elli yıl su sorunu ile karşılaşmayacağı, ayrıca Güzelyalı mahallemizin kanalizasyon sorunun çözüme kavuşacağının fiili başlangıcı oluşu bizlere ayrı bir sevinç ve şevk vermektedir. Yine önemli projelerimizden olan kapalı Pazar yeri ve kültür sarayı projemizin de inşaatının yükseleceği yıl olması bizlere ayrı bir huzur ve mutluluk vermektedir.

Yeni atılımlarla, yüksek beklentilere hitap etmek için ekibimizle birlikte oluşturduğumuz hizmet kervanımız emin adımlarla hedefine ilerliyor. Halkımızın bize yüklediği hizmet etme görevini layıkıyla yerine getirme ve onlara hizmetin en güzelini sunma adına çalışmalarımız gece gündüz sürüyor. Belediyeciliğin asli görevleri arasında bulunan tüm hizmet alanlarında var olma ve ilçemizin her sathına bu hizmetleri yayma adına çalışma yapıyoruz. Önceki yıllarda olduğu gibi, 2013 yılı ilçemiz için bir değişim ve dönüşüm yılı olmuştur. 2014 yılı da bu çalışmaların hiç şüphesiz yüksek ivme kazandığı yıl olacaktır.

Bütün bu güzel duygular ile yaşanılacak her yeni anın yaşanmadan önce yeni beklentileri, yeni umutları, iyimserliği beraberinde getirdiği; 2014 yılında ilimizde ve ülkemizde sevgi, hoşgörü, kardeşlik ve yardımseverlik duygularının arttığı huzur ve güvenin tesis edildiği, içinde yaşanılan zamanın en inçe ayrıntılarıyla faydalı bir şekilde yaşanıldığı günler temenni ederek; hayallerin ve umutların gerçeğe dönüştüğü, mutluluk ve başarı dolu bir yıl diliyorum.” dedi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir