Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4585 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   21 Şubat 2013 - 20:31

Yılın belediye başkanı Lokman Çağırıcı olsun

Büyüt
Küçült
Yılın belediye başkanı  Lokman Çağırıcı
2012 yılının en'leri seçiliyor.

Yılın belediye başkanı  Lokman Çağırıcı olsun

2012 yılının en'leri seçiliyor.

haber7.com’un düzenlediği ve İlk aşaması 31 Ocak 2013 tarihinde biten anketin ikinci aşaması başlamış durumda. Oylamanın ikinci aşaması 1 Şubat-10 Mart 2013 tarihleri arasında yapılmaya devam ediyor. Anketin ilk aşamasında kategorilerinde en çok oyu alan adaylar ikinci aşamada yarışıyor.

İkinci aşama adayları arasında bulunan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da İstanbul’daki Giresunlu belediye başkanlarımızdan.

Bağcılar’ın Türkiye’nin en çok ses getiren projeleriyle gündemde kalan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı Giresunlu hemşerileriyle birlikte tüm Bağcılar halkının oylarını bekliyor.

Konuyla ilgili görüştüğümüz Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan “Bağcılar Belediye Başkanı Sayın Lokman Çağırıcı’nın Giresunlu olmasının değeri icraatlarıyla daha da artmaktadır. Giresun adını olumlu anlamda duyuran herkese katkımız vardır. İşini iyi yapan bütün hemşerilerimizin öne çıkması gerektiğine şahsen inanıyorum ve bu inancımı buradan bir kez daha dile getiriyorum. Anket halen devam ediyor ve bütün Giresunlu hemşerilerimle birlikte, Bağcılar halkının da Sayın Çağırıcı’yı desteklemelerini bekliyorum.” diye konuştu.

Giresun Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Eren de Bağcılarda ikamet ediyor. Lokman Çağırıcı’nın Bağcılar Belediye Başkanı olarak birçok alanda çok değerli çalışmalar yaptığını kaydeden Eren’in yurtiçi ve yurtdışına üretim yaptığı imalathanesi de Bağcılar’da.

Eren’e konuyla ilgili görüşlerini sorduğumuzda şunları söyledi: “Belediye Başkanımız Sayın Lokman Çağırıcı’yı daha iyi değerlendirmek için gelişimin çizgisini ve yönünü bilmek, evvelden beri bunlara şahit olmak lazım. Türkiye Cumhuriyeti Avrupa Birliği’ne girmeden önce Sayın Başkanımız, Bağcılar’ı Avrupa düzeyinde bir ilçe yapmaya niyet etmiş sanıyorum. Her türlü projesiyle, her türlü çalışmasıyla vatandaşın ihtiyaçlarına göre bir Bağcılar oluştururken, insanımızın vizyonunu da geliştirmek gibi bir başarıya imza atmıştır. Kendisinin yılın belediye başkanı olmasını gönülden arzu ederim.”

İhsan Yüksel de Bağcılar’da ikamet eden Giresun Federasyonu Yönetim Kurulu üyelerinden. Konuyla ilgili düşüncelerini, “Belediye Başkanımız Sayın Lokman Çağırıcı böyle bir ödüllendirmeye ehil, buna layık bir hemşerimiz. Engellilere, kadınlara yönelik projeleriyle olsun, Türkiye kültürünü gelecek kuşaklara aktaran ve Türkiye halklarını kardeşlik, birlik ve dayanışma duyguları içinde yaşamaya çağıran projeleriyle olsun Sayın Lokman Çağırıcı Başkanımız gerçekten işini aşkla yapıyor. Çocuklara yönelik projeleriyle çocukların sevgilisi olduğunu gözlemledim. Bütün bunları yapan kişi, neden ödül almasın? Fakat bunların halka ifade edilmesi gerekiyor.” diyerek dile getirdi.

Giresun Federasyonu Yönetim Kurulu Yedek üyesi Engin Güner de Lokman Çağırıcı’nın yılın anketinde seçilmesini istediğini söyleyerek Başkan Çağırıcı’ya başarılar diledi.

Aşağıdaki linke tıklayarak Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’yı Yılın Belediye Başkanı seçebilirsiniz.

http://anket2012.haber7.com/oyver/




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir