Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4496 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   04 Temmuz 2012 - 10:48

Yılın En Başarılı Belediye Başkanı Aksu, Ödülünü Aldı

Büyüt
Küçült
Yılın En Başarılı  Belediye Başkanı Aksu, Ödülünü
Time Dergisi, okurlarının gönderdiği elektronik postalar, mektup ve anketler ile'Yılın Devlet Adamı, Siyasetçisi, Milletvekilleri, Bürokratları, Valilileri, Belediye Başkanları, İşadamları, Gazetecileri, TV Muhabirleri ve Sanatçılarını belirledi.

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu da bu yapılan "Yılın enleri" yarışmasında gerçekleştirdiği başarılı çalışmalardan dolayı “Yılın Başarılı Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldü.

Ödülünü TBMM başkanvekili Mehmet Sağlam’ın elinden alan Başkan Aksu, "Bu ödülü bize layık gören ve oy veren herkese şükranlarımı sunuyorum. Bizim tek yaptığımız Giresun sevgisi ile çalışmaktı. Ve çalışmalarımız bu ödüle layık görüldü. Biz bu çalışmalarımızı halkımızın içinde, onlarla el ele yürüttük. Bu yüzden ben bu ödülü tüm halkımız ve çalışma arkadaşlarım adına alıyorum." dedi.

Ankara Sürmeli otelde gerçekleşen ödül törenine Başkan Aksu'nun yanı sıra çok sayıda siyasetçi, belediye başkanı ve sanatçı katıldı.

Ödül töreninde ayrıca TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Yılın devlet adamı ödülüne, TBMM Başkan Vekili Prof Dr Mehmet Sağlam ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Burhan Kuzu'nun yılın siyasetçisi ödülüne, İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, AKP Grup Başkan Vekili Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili İzmir Milletvekili Oktay Vural'ın yılın milletvekili ödülüne layık görüldü.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir