Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6696 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   05 Temmuz 2011 - 11:51

Yüksekova' da 2 Uzman Çavuş Silahlı Saldırıda Şehit Oldu

Büyüt
Küçült
Yüksekova da 2 Uzman Çavuş Silahlı Saldırıda Şehit
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 2 uzman çavuş, yaya olarak görev yerlerine giderken teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit oldu.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 2 uzman çavuş, yaya olarak görev yerlerine giderken teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit oldu.

Sabah saatlerinde evlerinden görev yaptıkları birliklere gitmek üzere yaya olarak yola çıkan Yahya Karakaya (26) ve Murat Özkonaoğlu (25) isimli uzman çavuşlar, Nedim Zeydan Caddesi üzerinde saat 07.30 sıralarında silahlı saldırıya uğradı.

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesi nüfusuna kayıtlı uzman çavuş Yahya Karakaya ve Adana'nın Kozan ilçesi nüfusuna kayıtlı Murat Özkonaoğlu, teröristlerin ateş açması sonucu şehit oldu. Güvenlik güçleri olay yerinde güvenlik önlemi alırken, şehitlerin cenazeleri Yüksekova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ŞEHİT EDİLEN UZMAN ÇAVUŞUN ADANA'DAKİ BABA EVİNDE YAS VAR

Silahlı saldırıda uzman çavuş Yahya Karakaya (26) ile birlikte şehit olan Uzman Çavuş Murat Özkozanoğlu'nun, Türkeli Mahallesinde yaşayan ailesine acı haber, Kozan Garnizon Komutan Vekili ve Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kubilay Ünal ile Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu, sağlık görevlileri nezaretinde verildi.

Oğlunun şehit olduğunu öğrenen anne Arseven Özkozanoğlu Kozan Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı, baba Hasan ise yanındakilere sarılarak uzun süre ağladı. Şehidin baba evine belediye zabıta ekiplerince Türk bayrağı asıldı.

Kız kardeşi Hülya Özkozanoğlu, kardeşi ile dün telefonda konuştuğunu belirterek, öldüğüne inanmak istemediğini söyledi.

Murat Özkozanoğlu'nun 1,5 yıllık evli ve eşi Neziha'nın 5 aylık hamile olduğu öğrenildi.

ŞEHİTLERİN ARDINDAN OPERASYON BAŞLATILDI

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce düzenlenen silahlı saldırıda 2 uzman çavuşun hayatını kaybetmesinin ardından operasyon başlatıldı. Şehrin giriş ve çıkışlarını tutan güvenlik güçleri teröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlattı. Operasyona Kobra helikopterler de destek verdi.

Kaynak: changeTarget(document.getElementById("news_content"))

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir