Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5452 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   07 Eylül 2013 - 10:36

Zabıta Teşkilatının, Kuruluş Gününü Unutmadı!..

Büyüt
Küçült
Zabıta Teşkilatının, Kuruluş Gününü
Ruhiye Özdemir Durak’tan; ‘Çat Kapı’ Zabıta Teşkilatının, Kuruluş Yıldönümü Jesti!.

İşte Kadın Aday Farkı!..

Zabıta Teşkilatının, Kuruluş Gününü Unutmadı!..

Ruhiye Özdemir Durak’tan;

‘Çat Kapı’ Zabıta Teşkilatının, Kuruluş Yıldönümü Jesti!.

AK PARTİ, Piraziz Belediye Başkan aday adayı Ruhiye Özdemir Durak,zabıta haftası kapsamında; Zabıta teşkilatının kuruluş yıldönümü nedeniyle, 4 Eylül Çarşamba günü Piraziz Belediyesi Zabıta Müdürlüğünü ziyaret ederek zabıtalar ile bir süre sohbet edip sorunlarını dinledi.

AK Parti Piraziz Belediye Başkan Aday adayı  Ruhiye Özdemir Durak’ın bu ziyareti karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen zabıta personeli, memnuniyetlerini dile getirerek kendisine teşekkür etti.

AK Partinin kadın adayı Ruhiye Özdemir Durak ise; “ Zabıta teşkilatının Belediyelerin teşkilat yapısı içerisinde önemli olduğu kadar fedakârca çalışan birimlerin başında geldiğini vurgulayarak, Zabıta teşkilatlarının, yerleşim merkezlerinin yaşam kalitesini artıracak önemli faaliyetleri yürüttüğüne herkesin dikkat çekmek istiyorum.” Dedi. 

AK Partili kadın aday Durak, zabıta teşkilatının 187. Yılını kutlayarak, Belediyemizin tüm çalışanları gibi zabıta teşkilatının da her zaman yanında olacağımın bilinmesini isterim ifadelerinde bulunarak Piraziz halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için bir aile olan Belediyemizin tüm birimleri ile sürekli olarak görüş alış verişinde bulunarak ortak akıl oluşturmanın önemine inanmaktayım.” Şeklinde sözlerini tamamladı.

   Ruhiye Özdemir DURAK

AK Parti Piraziz Belediye Başkan Aday Adayı



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir