Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6765 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   18 Ocak 2013 - 18:47

Zirve Başladı

Büyüt
Küçült
Zirve
Giresun Valiliği himayelerinde Bulancak Belediyesi Koordinatörlüğünde DOKAP ve EBAN ortaklığında gerçekleştirilecek olan Karadeniz Bölgesel Girişimcilik ve Melek Yatırımcılık Zirvesi hazırlıkları İstanbul'da başladı.

Giresun Valiliği himayelerinde Bulancak Belediyesi Koordinatörlüğünde DOKAP ve EBAN ortaklığında gerçekleştirilecek olan Karadeniz Bölgesel Girişimcilik ve Melek Yatırımcılık Zirvesi hazırlıkları İstanbul´da başladı.   11 th EBAN Winter Universty etkinliğinde Giresun Tematik Şehir seçildi. 17 Ocak akşamı Üsküdar Cemile Sultan Korusunda verilen Gala yemeğine Vali Dursun Ali Şahin Bulancak Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın DOKAP Başkanı Ekrem Yüce katıldı.   11 th EBAN Winter Universty etkinliği açılış konuşmasında Vali ŞAHİN Bölgesel Yatırım olanakları, teşvikler ve Karadeniz Bölgesel Girişimcilik ve Melek Yatırımcılık Zirvesini anlattı.   Vali Şahin, “Sizlere bugün şunu memnuniyetle belirtmek isterim ki, Giresun Şehri, ekonomik gelişmede melek yatırımcıların önemini bölgesinde gerçekten kavramış bir kaç şehirden biridir. Biliyoruz ki, üniversitelerde okuyan öğrencilerimizin pek çok yeni iş fikirleri var ve melek yatırımcılar bu iş fikirlerine yatırım yapmak, kişisel networklerini paylaşmak ve bilgi tecrübelerini aktarmak için oldukça istekliler.Yine biliyoruz ki , EBAN´ın 11. Kış Zirvesinin de ana teması olan Başarılı Çıkış Stratejileri, girişimcilerimizin melek yatırımcıları ikna edebilmeleri için büyük önem taşıyor.

Ayrıca, bugün, 1.Karadeniz Bölgesel Girişimcilik ve Melek Yatırımcılık Zirvesinin Ekim 2013´te EBAN ve TBAA - Melek Yatırımcılar Derneği iş birliği ile Giresun´da gerçekleştirileceğini bildirmekten de mutluluk duyuyorum. Türkiye´nin önde gelen iş adamları, melek yatırımcıları ve Aktif Bank tarafından kurulmuş olan Links Angel BAN´ın da desteklediği bu zirve, bölge girişimcileri için çok faydalı sonuçlar ortaya çıkaracaktır.


Giresun´u EBAN´ın bu yılki Girişimcilik Tematik Şehri seçmenizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum ve hepinizi Ekim 2013´teki 1. Karadeniz bölgesel Girişimcilik ve Melek Yatırımcılık Zirvesinin aktif katılımcıları olarak görmeyi umuyorum.”şeklinde konuştu.


Saat 18.00´a kadar sürecek olan İstanbul Ticaret Üniversitesi Eminönü Kampüsündeki etkinlik kapsamında açılan Giresun standı büyük ilgi görüyor.
 

 


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir