Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5088 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   21 Ağustos 2013 - 18:57

Ziyaretçi Akını Devam Ediyor

Büyüt
Küçült
Ziyaretçi Akını Devam
Pazartesi günü Valilikte düzenlenen törenle Valilik koltuğuna oturan Vali Hasan Karahan'ın ziyaretçi akını devam ediyor.

Bugün sabah ilk olarak İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt ve Milli Eğitim İdarecilerini makamında kabul eden Vali Karahan, hayırlı olsun dileklerini kabul etti.

Müdür Akkurt ve idarecilerle bir süre sohbet eden Vali Karahan, ilimizdeki eğitim durumuyla ilgili bilgi aldı.

Ardından önceki dönem Milletvekili Hasan Aydın ile İnsanlığa Hizmet Derneği Başkanı Ayhan Akten ve üyelerle bir araya gelen Vali Karahan, tebrikleri kabul ederek bir süre sohbet etti.

Öğleden önce Karabörk Belediye Başkanı Ömer Karaman ve Kırıklı Belediye Başkanı Şükrü Türkoğlu tarafından ziyaret edilen Vali Karahan, Başkanların hayırlı olsun dileklerini kabul ederek, beldeleriyle ilgili bilgi aldı.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti belirten Vali Karahan, birlik beraberlik içinde sorunların çözümü için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.




CHP İl Başkanından Ziyaret


CHP İl Başkanı Eşref Karaibrahim bugün Vali Hasan Karahan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Vali Karahan’ı ilimize atanmasından dolayı kutlayan İl Başkanı, Karaibrahim hayırlı olsun dileklerini ileterek, yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Karahan, Başkan Karaibrahim ve beraberindekilere nezaketlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarete CHP Merkez İlçe Başkanı Burak Bektaşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.



Sanayi Ve Ticaret Odasından Ziyaret


Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ve yönetim kurulu üyeleri bugün Vali Hasan Karahan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Giresun ticaret hayatı hakkında kısa bilgiler veren Başkan Çakırmelikoğlu ve üyeler Vali Karahan’ı ilimize atanmasından dolayı kutlayarak yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Karahan, başkan ve üyelerle bir süre sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.



Bölge Başsavcısından Ziyaret


Samsun Bölge İstinaf Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Erol Tosun Sayın Valimiz Hasan Karahan’ı ziyaret etti.

 

Niksar’dan Vali Karahan’ın dostları ile birlikte ilimize gelen Başsavcı Tosun, Vali Karahan’a hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Karahan,  Başsavcı Tosun ve Niksar’lı dostlarına teşekkür etti.

 

Başsavcı Tosun; Samsun, Sinop, Amasya, Tokat, Sivas, Ordu, Gümüşhane, Trabzon, Rize, Artvin ve Giresun illeri olmak üzere toplam 11 ilden sorumlu olarak görev yapıyor.




Görevine yeni başlayan Sayın Valimiz Hasan Karahan’ın ziyaretçi yoğunluğu devam ediyor.

 

Öğleden sonra ilk olarak Defterdar Sedat Ayyıldız Başkanlığında defterdarlık idarecileri Vali Karahan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

 

Giresun Federasyonu Başkan Hasan Turan ve ekibi de Vali Karahan’ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında özet bilgi sundular.

 

Ziyaret kervanına Çağrı Koleji Müdür İlyas Başak ve yardımcısı da katıldı.

 

Vali Karahan ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti belirterek konuklarına teşekkür etti.





Milletvekili Karaahmetoğlu’ndan Ziyaret

İlimiz Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu bugün Vali Hasan Karahan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Vali Karahan’ı ilimize atanmasından dolayı kutlayan Milletvekili Karaahmetoğlu hayırlı olsun dileklerini ileterek, Vali Karahan’a yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Karahan, milletvekili Karaahmetoğlu’yla ilin sorunlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.






Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir