30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI TÖRENLERLE KUTLANDI
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97.yıl dönümü ülke genelinde olduğu gibi şehrimizde de düzenlenen törenlerle kutlandı.
Giresun Valiliği önünde düzenlenen kutlama programına Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu Afyonkarahisar’da düzenlenecek törenlere katılmak için il dışında olduğundan Başkan Vekili Hasan Yılmaz düzenlenen törene katıldı.

Atatürk Anıtına çelenklerin konulmasıyla başlayan tören programı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti. Daha sonra Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları ve Belediye Başkan Vekili Hasan Yılmaz askeri birliklerin, resmi ve özel kuruluşlar ile halkın bayramını kutladı.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Jandarma Binbaşı İsmail Alper Güzeltepe yaptı. Giresun Çıtlakkale Ortaokulu öğrencisi Hacer Erdem “Vatan Destanı” adlı şiiri, Giresun Mimar Sinan Lisesi öğrencisi Ömer Oğuz Öztürk ise “Bayrak” adlı şiiri okudu.
Son olarak ise Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Halk Oyunları ekibi tarafından folklör gösterisi ve ardından yapılan tören geçişi ile kutlama programları son buldu.
Benzer Haberler
Gundem Haberleri
TümüTİRDEF' den Basın Açıklaması
Tirebolu Dernekler federasyonundan son günlerdeki Maden hakkında açıklama geldi. Tirdef Genel...
Bedriye ve Ziya Sevim’in Mutlu Günü
Anıtkabir’de PKU ve Yenidoğan Tarama Programına Dikkat...
PKU Aile Derneği’nden 20. Yılında Anlamlı Ziyaret: Anıtkabir’de PKU ve Yenidoğan Tarama...
TÜGVA Bulancak'tan Kızılay’a Destek
BAŞKAN KÖSE’DEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
12. Tirebolu Kültür ve Sanat Festivali
Duygusal zekâ iletişimde başarıyı artırıyor
54 Şehirden Biri de Giresun
Küçük yaşta büyük farkındalık İklim değişikliği
İklim değişikliği, bütün dünyayı benzeri görülmemiş bir hızla olumsuz etkilemektedir.
FERRERO, YENİ DÖNEM HEDEFLERİNİ AÇIKLADI
FERRERO, SÜRDÜRÜLEBİLİR FINDIK İÇİN KAYDETTİĞİ GÜÇLÜ İLERLEMEYİ VE YENİ DÖNEM HEDEFLERİNİ AÇIKLADI





