Ensar Vakfı Giresun Şube Toplantısı yapıldı
ENSAR VAKFI GİRESUN ŞUBE TOPLANTISI, GENEL BAŞKANI DR.ŞENER AĞAÇ’IN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİ
Ensar Vakfı Giresun Şubesi istişare ve bilgilendirme toplantısı, 12.12.2020 tarihinde Genel Başkan Sayın Dr. Şener AĞAÇ’ın katılımı ile gerçekleşti.
Toplantıya, Ensar Vakfı Giresun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Seyfi Göktekin ve üyeleri ile Genel Merkez Mütevelli Heyeti Üyeleri katıldı.
Zoom üzerinden online olarak yapılan toplantıda önce kısa tanışma gerçekleşti. Ardından Giresun Şubesi olarak yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında Şube Yönetim Kurulu Başkanı Seyfi GÖKTEKİN kısa bilgiler sundu. Göktekin konuşmasında; “Pandemi sürecinde iken yeni ve genç bir yönetim kurulu oluşturduklarını, Giresun’da öncelikle gençlik faaliyetlerine yöneleceklerini, özellikle üniversite gençliğinden istifade ederek verimli çalışmalar yapmayı planladıklarını; bunun da ancak yeterli fiziki alt yapının kurulması ile mümkün olabileceğini” bildirdi. Ardından Giresun ilinde yapılması planlanan Yükseköğrenim Öğrenci yurdu ile ilgili Genel Merkez Mütevelli Heyetinden Doç.Dr. Hayrettin Öztürk açıklamalarda bulundu. Öztürk yaptığı açıklamalarda, “Kısa sürede bir arsa bulunması halinde yurt binası inşaatına başlayabileceklerini, inşaat sponsorlarının ayarlandığını ve Giresunluların elini çabuk tutması gerektiğini” bildirdi. Aynı konuda söz alan Genel Merkez Mütevelli Heyeti Üyesi Recep Çalık ise Giresun’da yurt konusunu yakından takip ettiklerini, Hayrettin Hoca ve bazı arkadaşlarla ön çalışmaları yaptıklarını, birçok ilde Ensar yurt hizmeti verildiği halde Giresun’da bu faaliyeti bir türlü gerçekleştiremediklerini, bu yeni yönetim ile bu eksikliği inşallah gidermeyi umduklarını” söyledi. Mütevelli Heyeti Üyesi olan Faruk Aydın ise bu konuda elinden gelen desteği vermeye hazır olduğunu bildirdi.
Daha sonra Genel Başkan Dr. Şener Ağaç, Ensar Vakfı olarak Türkiye genelinde yaptıkları faaliyetler hakkında bilgiler verdi.
Toplantının sonunda söz almak isteyen katılımcılara söz hakkı verildi. Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Karakayalı, Fazlı Yıldız, Av. Fatmanur Çakır, Gülgün Hoşnut Göl, Fatma Albayrak, Fatih Yediyıldız, Yakup Kırdemir ve Necati Oral söz alarak Ensar Vakfı çatısı altında yapılması gereken çalışmalar hakkında fikirlerini beyan ettiler.
Yaklaşık 1,5 saat süren toplantı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.
Ensar Vakfı Giresun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Seyfi GÖKTEKİN toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada; “Toplantımıza katılarak bizi onurlandıran Genel Başkanımız Dr. Şener Ağaç ve Genel Merkez Mütevelli Heyeti Üyelerine, Genel Merkez çalışanlarına ve Giresun Şube Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Benzer Haberler
Bursa'da Giresun Tarihi Konuşuldu
Bursa Giresun Güce Bonçukçukur köyü ve İlit köyü derneklerinin birlikte organize etmiş olduğu "12...
1500 Fidan Dağıtıldı
''Yeni Yıla Ağaç Keserek Değil, Fidan Dikerek Girelim'' kampanyası çerçevesinde bugün Vali Dursun...
Ensar Vakfı Giresun Şubesi Yönetim Kurulunda görev...
Gundem Haberleri
TümüTİRDEF' den Basın Açıklaması
Tirebolu Dernekler federasyonundan son günlerdeki Maden hakkında açıklama geldi. Tirdef Genel...
Bedriye ve Ziya Sevim’in Mutlu Günü
Anıtkabir’de PKU ve Yenidoğan Tarama Programına Dikkat...
PKU Aile Derneği’nden 20. Yılında Anlamlı Ziyaret: Anıtkabir’de PKU ve Yenidoğan Tarama...
TÜGVA Bulancak'tan Kızılay’a Destek
BAŞKAN KÖSE’DEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
12. Tirebolu Kültür ve Sanat Festivali
Duygusal zekâ iletişimde başarıyı artırıyor
54 Şehirden Biri de Giresun
Küçük yaşta büyük farkındalık İklim değişikliği
İklim değişikliği, bütün dünyayı benzeri görülmemiş bir hızla olumsuz etkilemektedir.
FERRERO, YENİ DÖNEM HEDEFLERİNİ AÇIKLADI
FERRERO, SÜRDÜRÜLEBİLİR FINDIK İÇİN KAYDETTİĞİ GÜÇLÜ İLERLEMEYİ VE YENİ DÖNEM HEDEFLERİNİ AÇIKLADI





