Samsun Yoluna Giresun Tabelası Dikildi
Samsun Yoluna Giresun Tabelası Dikildi Giresun Federasyonu Başkan Vekili Abdullah Akgün Samsun Giresun Karayoluna Giresun tabelası dikti. Samsun şehir çıkışında Giresun’a 175 km tabelası diken Akgün “Günlerce hazırlığını yaptığım Giresunluların her ortamda isyan et
Samsun Yoluna Giresun Tabelası Dikildi
Giresun Federasyonu Başkan Vekili Abdullah Akgün Samsun Giresun Karayoluna Giresun tabelası dikti.
Samsun şehir çıkışında Giresun’a 175 km tabelası diken Akgün “Günlerce hazırlığını yaptığım Giresunluların her ortamda isyan ettiği dile getirdiği Samsun’dan itibaren Ordu’ya kadar neden yollarda Giresun tabelası yok, buna neden el atılmıyor deniliyordu. Bu durum da bizlerin içinde ukde oluşturuyordu. Bunu bir nebze de olsa gidermek ve siyasilere, devlet büyüklerine mesaj vermek için erken saatte ailemle İstanbul’dan yola çıktım. Hiç bir masraftan kaçınmadan tabelamızın siparişini günler öncesi verdim. Tabelayı yapan Giresunlu hemşerimiz Karaca Reklamın sahibi Ekrem Karaca, “Abdullah başkanım siz böyle mükemmel bir işe giriyorsunuz benim de hamurda bir tuzum olsun. Tabela benden olsun” dedi. Tabelayı dediği saatten önce getirdi teslim etti. Ekrem beye huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bazı dostlar böyle bir şeye girme başına iş alırsın dese bile tırsmadık. Geçen sene radarlarla ilgili Osmancık’a “15 Temmuz’da bizleri Tanklar durduramadı; Radarlar mı durduracak” diye pankart astığımda da tırsmamıştık. Radarlar o gün iptal oldu. Gazeteci Sadi Toygar abimin “Abdullah Akgün’ün eli değdiği her şey uğur getiriyor” demesi de beni cesaretlendi. İstanbul'da yola çıkarken kumu ve çimentoyu alarak hareket ettim. Arabanın arkasındaki yazıyı da Giresun’umuzun tanıtılması için düşündüm. İyi ki de düşünmüşüm yüzlerce araç korna basarak alkışlayarak geçtiler. Bu bile doğru bir şey yaptığımın işaretiydi. Bu maceraya çıkarken yapacağın her şeyin yanındayız diyen başta Suna Özbayram ve Tülay Tahmaz başkanlarım olmak üzere Nuri Yılmaz başkanıma ve her zaman yanımda hissettiğim yüzlerce dernek başkanlarım ve Giresun sevdalısı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Arabaların gidemediği şekilde yağan yağmura rağmen umudumuzu kırmadan yola devam ettim. Osmancık’a geldiğimde kürek ve kazma alarak oradaki esnaflara hemşerilerimiz adına biraz sitem ettik. Onların da çok dertli olduklarını gördüm.
İstikametimiz Samsun’du. Tabelayı dikeceğimiz yere geldiğimizde arabayı emniyet şeridine çektim aldım kazmayı elime. Kazıyorsun çukuru fakat tedirginlik had safhada. Acaba birileri burada ne kazıyor bu adam? Ceset mi gömüyor acaba diye de düşünebileceğini de hesaba katarak iki büyük çukuru kazdım. Lakin yer hoşuma gitmedi o kadar uğraş ve terde boşuna gitti. Başka yerde kazmaya başladım. İki saatte tabelamızı göklere diktik elhamdülillah. Tabelayı Samsun Otogarını geçtikten ve rampayı çıktıktan sonra aşağıya inerken sağa diktik. Yola çıktık bir kardeşimiz aradı Milletvekilimiz Sabri Öztürk Bey benim arabamın resmini çekerek güzel bir paylaşım yaptığı haberini verdi. Çok mutlu oldum. İşte Giresun turizmine katkımız burada başlamış oldu. Yüzde yüz Giresun sitesinin sahibi Özcan Özdemir aradı. Bir saatte 26 bin kişi videoyu izlediğini bildirdi. Fatsa’da 53 plakalı bir tır ısrarla selektör yaparak durmamı istedi ışıklarda durdum camdan bir tabak kiraz ve kayısı uzattı hayırdır dedim “böyle milliyetçilere canım feda” dedi, teşekkür ettim. Yolculuğum esnasında defalarca arayarak bilgi alan Murat Sadık Teker kardeşim ve Ferhat Deniz başkanım Giresun’da sanki beni törenle karşıladılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu macera gece 12.00 de köyüme ulaştığımızda bitti. Yol boyunca yoğun telefonlarıyla okunamayacak kadar mesajlarıyla bana desteklerini bildiren bütün dostlara teşekkür ediyorum. Bundan sonra başka bir sürprizle buluşmak dileğiyle hoşça kalınız” dedi.
Benzer Haberler
Giresunlular Federasyonu Kahvaltıda Buluştu
Bursa Giresunlular Derneği öncülüğünde yürütülen süreç kapsamında, geçtiğimiz günlerde resmi...
DEV PROJELER GİRESUN’A ÇOK YAKIŞTI
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun göreve gelirken vaat ettiği ve...
AKGÜN;KAZANAN GİRESUN, KAZANAN GİRESUNLU OLSUN
GİRESUN FEDERASYONU BAŞKAN ADAYI ABDULLAH AKGÜN’DEN PROJE AÇIKLAMALARI AKGÜN;’’KAZANAN GİRESUN,...
Gundem Haberleri
TümüTİRDEF' den Basın Açıklaması
Tirebolu Dernekler federasyonundan son günlerdeki Maden hakkında açıklama geldi. Tirdef Genel...
Bedriye ve Ziya Sevim’in Mutlu Günü
Ekonomi yazarı Ziya Sevim ile Öğretim Görevlisi Bedriye Güneş, Merinos Nikah Dairesi’nde...
Anıtkabir’de PKU ve Yenidoğan Tarama Programına Dikkat...
PKU Aile Derneği’nden 20. Yılında Anlamlı Ziyaret: Anıtkabir’de PKU ve Yenidoğan Tarama...
TÜGVA Bulancak'tan Kızılay’a Destek
TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin ve ekibi, Ramazan ayı dolayısıyla Kızılay’ın...
BAŞKAN KÖSE’DEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü...
12. Tirebolu Kültür ve Sanat Festivali
TİRDEF - Tirebolu Dernekler Federasyonu tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Tirebolu...
Duygusal zekâ iletişimde başarıyı artırıyor
Kişilerin duygusal zekâlarını etkin olarak kullanabilmeleri için, duygularını beden dili ve ses...
54 Şehirden Biri de Giresun
Türkiye’de son yıllarda havalimanı sayısı oldukça arttı. 2000’li yılların başına kadar sadece...
Küçük yaşta büyük farkındalık İklim değişikliği
İklim değişikliği, bütün dünyayı benzeri görülmemiş bir hızla olumsuz etkilemektedir.
FERRERO, YENİ DÖNEM HEDEFLERİNİ AÇIKLADI
FERRERO, SÜRDÜRÜLEBİLİR FINDIK İÇİN KAYDETTİĞİ GÜÇLÜ İLERLEMEYİ VE YENİ DÖNEM HEDEFLERİNİ AÇIKLADI
Muhtar Maaşları Ne İşe Yarıyor?
Giresun’un köy ve yayla yollarının durumu içler acısı olarak ortada dururken,...
Milli Mücadele Kahramanı Kurdoğlu Hacı Hafız Anılacak
Milli Mücadele Kahramanı Kurdoğlu Hacı Hafız Mustafa Zeki Efendi, 24 Mayıs Cuma günü, saat...





