BORSA
BIST 100 14.200,20 %3,62
Altın 6.628,67 ₺/gr %0,04
Bitcoin $66.505 %6,79
Dolar 45,96 ₺ %0,01
Euro 53,50 ₺ %0,03
Sterlin 61,95 ₺ %0,03
Gümüş 110,85 ₺/gr %0,14
Ethereum $1.871,09 %6,57
İsviçre Frangı 58,38 ₺ %0,01
Kanada Doları 33,21 ₺ %0,00
Avustralya Doları 33,00 ₺ %0,01
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00
Suudi Riyali 12,25 ₺ %0,01
BAE Dirhemi 12,52 ₺ %0,02
Rus Rublesi 0,63 ₺ %0,01
Çin Yuanı 6,80 ₺ %0,01
GİRESUN 14°C 6.628,67 ₺/gr 45,96 ₺ 53,50 ₺
Anasayfa Gundem Samsun Yoluna Giresun Tabelası Dikildi
kahraman

Samsun Yoluna Giresun Tabelası Dikildi

Samsun Yoluna Giresun Tabelası Dikildi Giresun Federasyonu Başkan Vekili Abdullah Akgün Samsun Giresun Karayoluna Giresun tabelası dikti. Samsun şehir çıkışında Giresun’a 175 km tabelası diken Akgün “Günlerce hazırlığını yaptığım Giresunluların her ortamda isyan et

· 4 dk okuma · kahraman
Samsun Yoluna Giresun Tabelası Dikildi

Samsun Yoluna Giresun Tabelası Dikildi

Giresun Federasyonu Başkan Vekili Abdullah Akgün Samsun Giresun Karayoluna Giresun tabelası dikti.

Samsun şehir çıkışında Giresun’a 175 km tabelası diken Akgün “Günlerce hazırlığını yaptığım Giresunluların her ortamda isyan ettiği dile getirdiği Samsun’dan itibaren Ordu’ya kadar neden yollarda Giresun tabelası yok, buna neden el atılmıyor deniliyordu. Bu durum da bizlerin içinde ukde oluşturuyordu. Bunu bir nebze de olsa gidermek ve siyasilere, devlet büyüklerine mesaj vermek için erken saatte ailemle İstanbul’dan yola çıktım. Hiç bir masraftan kaçınmadan tabelamızın siparişini günler öncesi verdim. Tabelayı yapan Giresunlu hemşerimiz Karaca Reklamın sahibi Ekrem Karaca, “Abdullah başkanım siz böyle mükemmel bir işe giriyorsunuz benim de hamurda bir tuzum olsun. Tabela benden olsun” dedi. Tabelayı dediği saatten önce getirdi teslim etti. Ekrem beye huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bazı dostlar böyle bir şeye girme başına iş alırsın dese bile tırsmadık. Geçen sene radarlarla ilgili Osmancık’a “15 Temmuz’da bizleri Tanklar durduramadı; Radarlar mı durduracak” diye pankart astığımda da tırsmamıştık. Radarlar o gün iptal oldu. Gazeteci Sadi Toygar abimin “Abdullah Akgün’ün eli değdiği her şey uğur getiriyor” demesi de beni cesaretlendi. İstanbul'da yola çıkarken kumu ve çimentoyu alarak hareket ettim. Arabanın arkasındaki yazıyı da Giresun’umuzun tanıtılması için düşündüm. İyi ki de düşünmüşüm yüzlerce araç korna basarak alkışlayarak geçtiler. Bu bile doğru bir şey yaptığımın işaretiydi. Bu maceraya çıkarken yapacağın her şeyin yanındayız diyen başta Suna Özbayram ve Tülay Tahmaz başkanlarım olmak üzere Nuri Yılmaz başkanıma ve her zaman yanımda hissettiğim yüzlerce dernek başkanlarım ve Giresun sevdalısı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Arabaların gidemediği şekilde yağan yağmura rağmen umudumuzu kırmadan yola devam ettim. Osmancık’a geldiğimde kürek ve kazma alarak oradaki esnaflara hemşerilerimiz adına biraz sitem ettik. Onların da çok dertli olduklarını gördüm.

İstikametimiz Samsun’du. Tabelayı dikeceğimiz yere geldiğimizde arabayı emniyet şeridine çektim aldım kazmayı elime. Kazıyorsun çukuru fakat tedirginlik had safhada. Acaba birileri burada ne kazıyor bu adam? Ceset mi gömüyor acaba diye de düşünebileceğini de hesaba katarak iki büyük çukuru kazdım. Lakin yer hoşuma gitmedi o kadar uğraş ve terde boşuna gitti. Başka yerde kazmaya başladım. İki saatte tabelamızı göklere diktik elhamdülillah. Tabelayı Samsun Otogarını geçtikten ve rampayı çıktıktan sonra aşağıya inerken sağa diktik. Yola çıktık bir kardeşimiz aradı Milletvekilimiz Sabri Öztürk Bey benim arabamın resmini çekerek güzel bir paylaşım yaptığı haberini verdi. Çok mutlu oldum. İşte Giresun turizmine katkımız burada başlamış oldu. Yüzde yüz Giresun sitesinin sahibi Özcan Özdemir aradı. Bir saatte 26 bin kişi videoyu izlediğini bildirdi. Fatsa’da 53 plakalı bir tır ısrarla selektör yaparak durmamı istedi ışıklarda durdum camdan bir tabak kiraz ve kayısı uzattı hayırdır dedim “böyle milliyetçilere canım feda” dedi, teşekkür ettim. Yolculuğum esnasında defalarca arayarak bilgi alan Murat Sadık Teker kardeşim ve Ferhat Deniz başkanım Giresun’da sanki beni törenle karşıladılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu macera gece 12.00 de köyüme ulaştığımızda bitti. Yol boyunca yoğun telefonlarıyla okunamayacak kadar mesajlarıyla bana desteklerini bildiren bütün dostlara teşekkür ediyorum. Bundan sonra başka bir sürprizle buluşmak dileğiyle hoşça kalınız” dedi.

 



Gundem Haberleri

Tümü

TİRDEF' den Basın Açıklaması

Tirebolu Dernekler federasyonundan son günlerdeki Maden hakkında açıklama geldi. Tirdef Genel...

1 ay önce

Bedriye ve Ziya Sevim’in Mutlu Günü

Ekonomi yazarı Ziya Sevim ile Öğretim Görevlisi Bedriye Güneş, Merinos Nikah Dairesi’nde...

10 ay önce

Anıtkabir’de PKU ve Yenidoğan Tarama Programına Dikkat...

PKU Aile Derneği’nden 20. Yılında Anlamlı Ziyaret: Anıtkabir’de PKU ve Yenidoğan Tarama...

11 ay önce

TÜGVA Bulancak'tan Kızılay’a Destek

TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin ve ekibi, Ramazan ayı dolayısıyla Kızılay’ın...

1 yıl önce

BAŞKAN KÖSE’DEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü...

1 yıl önce

12. Tirebolu Kültür ve Sanat Festivali

TİRDEF - Tirebolu Dernekler Federasyonu tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Tirebolu...

1 yıl önce

Duygusal zekâ iletişimde başarıyı artırıyor

Kişilerin duygusal zekâlarını etkin olarak kullanabilmeleri için, duygularını beden dili ve ses...

1 yıl önce

54 Şehirden Biri de Giresun

Türkiye’de son yıllarda havalimanı sayısı oldukça arttı. 2000’li yılların başına kadar sadece...

1 yıl önce

Küçük yaşta büyük farkındalık İklim değişikliği

İklim değişikliği, bütün dünyayı benzeri görülmemiş bir hızla olumsuz etkilemektedir.

1 yıl önce

FERRERO, YENİ DÖNEM HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

FERRERO, SÜRDÜRÜLEBİLİR FINDIK İÇİN KAYDETTİĞİ GÜÇLÜ İLERLEMEYİ VE YENİ DÖNEM HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

1 yıl önce

Muhtar Maaşları Ne İşe Yarıyor?

Giresun’un köy ve yayla yollarının durumu içler acısı olarak ortada dururken,...

1 yıl önce

Milli Mücadele Kahramanı Kurdoğlu Hacı Hafız Anılacak

Milli Mücadele Kahramanı Kurdoğlu Hacı Hafız Mustafa Zeki Efendi, 24 Mayıs Cuma günü, saat...

2 yıl önce