BORSA
BIST 100 14.200,20 %3,62
Altın 6.624,62 ₺/gr %0,08
Bitcoin $67.136 %6,07
Dolar 45,92 ₺ %0,02
Euro 53,45 ₺ %0,03
Sterlin 61,90 ₺ %0,12
Gümüş 111,00 ₺/gr %0,44
Ethereum $1.907,85 %4,70
İsviçre Frangı 58,35 ₺ %0,02
Kanada Doları 33,19 ₺ %0,06
Avustralya Doları 32,98 ₺ %0,31
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00
Suudi Riyali 12,23 ₺ %0,03
BAE Dirhemi 12,50 ₺ %0,01
Rus Rublesi 0,63 ₺ %1,39
Çin Yuanı 6,79 ₺ %0,04
GİRESUN 15°C 6.624,62 ₺/gr 45,92 ₺ 53,45 ₺
Anasayfa Gundem Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği'nden burs seferbe...

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği'nden burs seferberliği

İstanbul Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Av. Hakan Özbay, düzenledikleri iftar programında yaptığı konuşmasında derneğin sabit gelirlerinin %90'nını ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak verdiklerini söyledi.

· 3 dk okuma · 2 okunma
Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği'nden burs seferberliği
Şebinkarahisarlılar Yardımlaşa Derneğinin geleneksel iftarı programı, Bostancı Green Park Hotel’de yapıldı. 


İlhan Çabukol / Şebin Gündem


İstanbul Milletvekili Ünal Kacır, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Hasbal ve Salih Kacır gibi önemli isimlerin yanı sıra birbirinden değerli iş adamı ve STK Temsilcilerinin katıldığı iftar sofrasında, birlik beraberlik mesajlarının yanı sıra, ağırlıklı olarak eğitim konuları konuşuldu.
 
Birlik ve beraberliğin Ramazan ayının manevi atmosferiyle birleşerek doruk noktaya çıktığı gecede konuşan İstanbul Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Av. Hakan Özbay, 49 yıllık bir geçmişe sahip olan Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneğinin 50. yılını önümüzdeki sene büyük bir coşku içerisinde kutlayacaklarının müjdesini verdi. Yönetim Kurulu olarak genel kurulda almış oldukları emaneti yönetim kurulu arkadaşlarıyla birlikte en güzel şekilde, Şebinkarahisar’ın adına yakışır faaliyetlerle sürdüreceklerini belirten Av. Hakan Özbay, “bu mübarek Ramazan ayında, soframızı paylaştık, sizlerle beraber iftar açma şerefine nail olduk. Davetimize icabet ettiğiniz için şahsım ve yönetim kurulum adına sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
İstanbul Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneğinin, en önemli ve en temel hedefinin eğitim alanında hizmet vermek olduğunu belirten Özbay, “Türkiye’nin neresinde olursa olsun gerçek ihtiyaç sahibi Şebinkarahisarlı Üniversite  öğrencilerine, sizlerin gayretleri ve destekleriyle bu zamana kadar burslar verildi, bundan sonrada verilmeye devam edecek” dedi.
 
Dernek gelirlerinin % 90'nı burs olarak verildi...
Özbay, dernek tüzüğünde de belirtildiği gibi sabit gelirlerin en az %25 ini Şebinkarahisarlı öğrencilere burs olarak verme yükümlülükleri olmasına rağmen, kendisinin de görev aldığı, 12 yıllık dönem süresince derneğin sabit gelirlerinin %90’nını ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak verme mutluluğunu yaşadık dedi.
 
Av. Hakan Özbay; Bursiyer sayımızı iki katına çıkaracağız...
1994 yılı içerisinde kendisinin şimdi başkanı olduğu dernekten burs aldığını ve bunun kendisini çok mutlu ettiğini belirten Başkan Özbay, 12 yıldır derneğimize bu vefa çerçevesinde hizmet etmeye çalıştığını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü. “Geçtiğimiz yıl, sizlerin destekleriyle Hayratlarımızı daha çok yer alımına aktarmamıza rağmen, yine 85 öğrencimize burs verme başarısını yakaladık. Yine sizlerin desteği ile yeni döneminde hedefimiz bu sayıyı en az iki katına çıkarmak olacak” dedi.   
 
Dernekten lise ve üniversite öğrencilerine burs imkanı...
Yeni hedeflerinin bu sene eğitim-öğretim dönemi başlamadan oluşturacakları komisyon ve burs ekibiyle birlikte iş dünyasının değerli temsilcilerini ziyaret edeceklerini belirten Özbay, “bu yılki burs hedefimize ulaşabilmek için sizlerin desteği ile başta üniversitelerde okuyan gençler olmak üzere, başarılı lise öğrencilerini de tespit ederek, bu  imkanlardan yararlandırmak ve eğitimine katkı sağlamak istiyoruz” dedi.