Vali Şahin'e Veda Töreni
Veda töreninde “Bugün size artık hizmet edememenin hüzün günü. Arzu vedayla ayrılık günü” diye sözlerine başlayan Vali Şahin, Giresun’un 47. Valisi olarak görev yaptığını belirterek, “28 Mart 2011’de bir vazifeyi devraldım vazifeyi bugün bir başka arkadaşa devretmek üzere aranızdan ayrılıyorum.
Bütün Valiler iz bırakmak, devletin bayrağını en yüksekte tutmak için çalışır. Pir-Aziz’in ifadesiyle “gönlü açık, sofran açık, kapın açık olsun” düşüncesini uygulamaya çalıştık. Benimle görüşmek isteyen hiç kimseyi geri çevirmedim. Giresun’a hizmet etmekten her zaman onur duydum. Her zaman İdarecilerime her zaman işlerle ilgilenin, takip edin, insanların hayır dualarını alın diye tavsiyelerde bulundum. Hep danışarak iş yaptım. Hizmet ettikçe ibadet ediyoruz dedik ve bu şekilde davrandık. İnsanlarımızın yanında olduk. Kaymakamlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, yöneticilerimize teşekkür ediyorum, hep bir uyum içinde çalıştık. Yeni Valimize başarılar, Giresun’a da elveda diyorum” dedi.
Vali Yardımcısı Yüksel Çelik, İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden, Espiye Kaymakamı Osman Bilgin, DOKAP Başkanı Ekrem Yüce, İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Külekçi ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu Vali Şahin’in vedasıyla ilgili duygu ve düşüncelerini anlatan birer konuşma yaptılar.
Törene, Vali Dursun Ali Şahin, İlimiz Milletvekillerinden Selahattin Karaibrahimoğlu, Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan, Yeni Jandarma ve Garnizon Komutanı Jandarma Albay Mustafa Doğru, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Cumhuriyet Başsavcısı Abidin Bozkan, Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Şahin, Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahir Kadakal, Vali Yardımcıları Fethi Yorulmaz, Yüksel Çelik ve Ahmet Yılmaz, Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Selahattin Acara, İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden, AK Parti ve CHP İl Başkanları, Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın ve bazı belediye başkanları ile bölge müdürleri, daire müdürleri, sivil toplum kurtuluşu temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda seveni katıldı.
Vali Şahin ve eşi Melahat Şahin, konuşmaların ardından törene katılanlarla tek tek vedalaşarak ilimizden ayrıldı.
Benzer Haberler
Emniyet ve Jandarma Günlük Olaylar Bülteni
Emniyet ve Jandarma Günlük Olaylar Bülteni
Kulakkaya Ağaçbaşı ve Alucra Ekin Şenlikleri Coşkuyla...
Kulakkaya Ağaçbaşı ile Alucra Ekin şenlikleri 10 Temmuz Pazar günü coşku içinde kutlandı.
Giresun Valisi Merkeze Alındı !
Cumhurbaşkanı Gül'den bayram öncesi sürpriz valiler kararnamesine onay.
Gundem Haberleri
TümüTİRDEF' den Basın Açıklaması
Tirebolu Dernekler federasyonundan son günlerdeki Maden hakkında açıklama geldi. Tirdef Genel...
Bedriye ve Ziya Sevim’in Mutlu Günü
Anıtkabir’de PKU ve Yenidoğan Tarama Programına Dikkat...
PKU Aile Derneği’nden 20. Yılında Anlamlı Ziyaret: Anıtkabir’de PKU ve Yenidoğan Tarama...
TÜGVA Bulancak'tan Kızılay’a Destek
BAŞKAN KÖSE’DEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
12. Tirebolu Kültür ve Sanat Festivali
Duygusal zekâ iletişimde başarıyı artırıyor
54 Şehirden Biri de Giresun
Küçük yaşta büyük farkındalık İklim değişikliği
İklim değişikliği, bütün dünyayı benzeri görülmemiş bir hızla olumsuz etkilemektedir.
FERRERO, YENİ DÖNEM HEDEFLERİNİ AÇIKLADI
FERRERO, SÜRDÜRÜLEBİLİR FINDIK İÇİN KAYDETTİĞİ GÜÇLÜ İLERLEMEYİ VE YENİ DÖNEM HEDEFLERİNİ AÇIKLADI





