Yağlıdere Akpınarlılar Şehitlerimiz için bir araya geldi
Normal 0 21 false false false TR X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normal Tablo"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; …
İstanbul’da başarılı çalışmalara imza atan Giresun Yağlıdere Akpınarlılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneğinin bu sene 23.düzenlediği geleneksel Birlik, Beraberlik, Dostluk gecesi tüm şehitlerimiz anısına Eyüpsultan Belediyesi Alibeyköy Osmanlıpark içi sosyal tesislerinde gerçekleştirildi.
Günler öncesi müzik ve eğlence programı olarak hazırlıkları tamamlanan gece, geçtiğimiz hafta İdlib’de yaşanan acı olay neticesinden formatı değiştirilerek Şehitlerimizi anma ve Vatana, Bayrağa sahip çıkma gecesi olarak icra edildi.
Ay Yıldızlı Bayraklarımız ile süslenen salonda birlik beraberlik mesajları verildi. Geceye Eyüpsultan Giresunlular Derneği Başkanı İsa Kayış, Yağlıdereliler Derneği Başkanı Özer Kahveci, Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkan Yardımcısı Abdullah Akgün, Derneğin onursal başkanı Rahmi Köksaldı, Akpınar Üretim Destek hizmetleri yönetim kurulu başkanı Laik Köksaldı, Mavi Karadeniz Tv Genel Müdürü Ertan Yıldız, Program yapımcısı Cemal Akkaya, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Sunucu Erdal Avcı’nın okuduğu Bayrak şiiri ile startı verilen gecede İmam Hatipler Kur’an-ı Kerim okuyarak günün anlam önemi istinaden sohbetlerini gerçekleştirdiler.
Bugün Birlik ve Beraberlik Günüdür
Akpınarlılar Derneği Başkanı Üner Şahin yapmış olduğu açılış konuşmasında; “Değerli misafirler bu gün burada derneğimizin birlik, beraberlik ve eğlence programı olacaktı. Ancak dün akşam yaşadığımız üzüntülü olay neticesinde bu geceyi eğlence yerine şehitlerimiz ruhuna Kur’an-ı Kerim okutmayı tercih ettik. Umarım bu kararımız sizleri de sevindirmiştir. Bu gün birlik ve beraberlik günüdür. Birbirimize sahip çıkmamız ve kucaklaşmamız lazım. Bilindiği üzere ülkemizin dört bir yanı hainler, düşmanlarla dolu.. Dostumuzdan düşmanız daha çok onun için birbirimize daha sıkı sarılmalıyız” dedi.
Hedefte Zarar Görmemek İçin Var Olmamız Gerekiyor
Uzun yıllar derneğin başkanlığını yapan ve şuan dada derneğin Onursal Başkanı olan Rahmi Köksaldı’ da Suriye’de yaşanan olaylara dikkat çekerek “Bugün hemen yanı başımızdan yaşanan olaylara sessiz kalmak bizlere yakışmaz. Geçmiş zaman da bir siyasetçinin söylemiş olduğu “Bir gün Suriye’ye karışırsa biliniz ki Hedef Türkiye’dir” sözünü her zaman hatırlıyorum. Bu nedenle hedefte zarar görmemek için Suriye’de var olmamız gerekiyor. Cephede mücadele eden Mehmetçiklerimizden dualarınızı eksik eylemeyin. Gecemizi onurlandırdığınız için sizlere şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Birlik Beraberlik Mesajı Verildi
Gecede söz alan Eyüpsultan Giresunlular Derneği Başkanı İsa Kayış, Yağlıdereliler Derneği Başkanı Özer Kahveci, Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkan Yardımcısı Abdullah Akgün, Önceki dönem dernek başkanı Bayram Köksaldı, Akpınar Üretim Destek hizmetleri yönetim kurulu başkanı Laik Köksaldı, Program yapımcısı Cemal Akkaya birlik ve beraberlik mesajı verirken gecede emeği geçenleri tebrik ettiler.
Yemek ikramlarının yapıldığı gecede dernek başkanı Üner Şahin, Onursal başkan Rahmi Köksaldı ve yöneticiler Bayram Köksaldı, Sebahattin Şahin, Mustafa Özen, Cafer Kır gelen misafirleri kapıda tek tek karşıladılar. Geve yapılan dualar ve çekilen hatıra fotoğrafı sonrasında son buldu.
Erdal Avcı / Bursa Giresun Havadis
Benzer Haberler
Yalova Giresunlular Kültür ve Dayanışma Derneği...
Yalova Giresunlular Kültür ve Dayanışma Derneği başkanı İbrahim Arslan 27/05/2012 tarihinde...
Şiir Sohbetlerinde, Arif Nihat Asya Özümüz Oldu
Arif Nihat Asya Şiir Etkinlikleri ve Şiir Yorumcuları Haftası şiirin olduğu her yerde uygun...
Karadeniz' de 2011 Yılı Fındık Rekoltesi
TARIM İL MÜDÜRLÜKLERİNCE KURULAN, REKOLTE TESPİT KOMİSYONLARININ 2011 YILI ÇOTANAK SAYIMINA GÖRE...
Gundem Haberleri
TümüTİRDEF' den Basın Açıklaması
Tirebolu Dernekler federasyonundan son günlerdeki Maden hakkında açıklama geldi. Tirdef Genel...
Bedriye ve Ziya Sevim’in Mutlu Günü
Ekonomi yazarı Ziya Sevim ile Öğretim Görevlisi Bedriye Güneş, Merinos Nikah Dairesi’nde...
Anıtkabir’de PKU ve Yenidoğan Tarama Programına Dikkat...
PKU Aile Derneği’nden 20. Yılında Anlamlı Ziyaret: Anıtkabir’de PKU ve Yenidoğan Tarama...
TÜGVA Bulancak'tan Kızılay’a Destek
TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin ve ekibi, Ramazan ayı dolayısıyla Kızılay’ın...
BAŞKAN KÖSE’DEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Normal 0 21 false false false TR X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable...
12. Tirebolu Kültür ve Sanat Festivali
TİRDEF - Tirebolu Dernekler Federasyonu tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Tirebolu...
Duygusal zekâ iletişimde başarıyı artırıyor
Kişilerin duygusal zekâlarını etkin olarak kullanabilmeleri için, duygularını beden dili ve ses...
54 Şehirden Biri de Giresun
Türkiye’de son yıllarda havalimanı sayısı oldukça arttı. 2000’li yılların başına kadar sadece...
Küçük yaşta büyük farkındalık İklim değişikliği
İklim değişikliği, bütün dünyayı benzeri görülmemiş bir hızla olumsuz etkilemektedir.
FERRERO, YENİ DÖNEM HEDEFLERİNİ AÇIKLADI
FERRERO, SÜRDÜRÜLEBİLİR FINDIK İÇİN KAYDETTİĞİ GÜÇLÜ İLERLEMEYİ VE YENİ DÖNEM HEDEFLERİNİ AÇIKLADI
Muhtar Maaşları Ne İşe Yarıyor?
Normal 0 21 false false false TR X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable...
Milli Mücadele Kahramanı Kurdoğlu Hacı Hafız Anılacak
Milli Mücadele Kahramanı Kurdoğlu Hacı Hafız Mustafa Zeki Efendi, 24 Mayıs Cuma günü, saat...





