Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 15599 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   25 Haziran 2020 - 14:39

Kaya,9 İlin Başkanı Oldu

Büyüt
Küçült
Kaya,9 İlin Başkanı

 

 

Bir yılı aşkındır Memur ve Emekli Sendikaları Konfederasyonu(MESK)’in Diyarbakır İl başkanlığı yürüten Eğitimci Yazar İnsan Hakları Aktivisti Eyüphan Kaya Güneydoğu Bölge Başkanlığına terfi ederek 9 ilin sorumlusu oldu.

Bu münasebetle basına kısa bir demeç veren Kaya şunları söyledi:

“Sendikacılık önemli bir iştir, ne bazı sendikalar gibi hükümetin arka bahçesi olacağız, ne de muhalefet partisi gibi iktidarın karşısına dikilip yapılan her işe yanlış diyeceğiz.

Bizim vazifemiz temsil ettiğimiz iş kollarının özlük haklarını korumak ve kollamak, ilgili kurumların daha iyi çalışmalarını sağlamak ve verimliliğini arttırmak için projeler üretmek olacaktır. Ayrıca olup biten hadiseler karşısında üyelerimizin yaklaşımını ortaya koyup, duygularına tercümen olmaktır. Ülkenin siyasi/politik görüşler karşısında doğruya doğru yanlışa yanlış demek vazifemizdir.

Bünyesine Emekli sendikasını barındıran tek konfederasyon biziz, her fırsatta emekli haklarını savunmak, hayat şartlarını iyileştirmek, emeklilerimizin moralini yüksek tutarak hayır dualarını almak bizim vazifemizdir.

Milli Eğitimin maddi manevi değerlerimizi müfredatına alması için her fırsatta mücadele edeceğiz. Ülkemizin geleceği Milli eğitim müfredatının inanç ve kültürümüzle doğru tarih ile şekillenmesine bağlıdır.Bu açıdan hiç kimsenin herhangi bir gerekçe ile insanımızın mayasını bozmaya hakkı yoktur.

Din görevlilerimizin hayatın içine karışarak, irşad ve tebliğ görevini yapmaları için her fırsatta Diyanete söylemeye devam edeceğiz.

Sağlıklı beslenmeye önem vererek insanımızın hastalanmaması için organik gıdaya teşvik edip, bilimsel tavsiyelerde bulunacağız.

Üniversitelerimizin halk ile içi içe soysal meselelerimize çare üreten birer stratejik araştırma merkezi haline gelmesi için daima fikir üreteceğiz.

Diğer meslek dallarının da kamu yararına yönelik verimliliğinin artması için daima bir yenilik içinde olmaya çalışacağız, Demokratik Kitle Örgütleri olan Sendikaların daima bir değişim ve gelişim içinde olmaları şarttır.” Dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir