Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6978 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   11 Temmuz 2011 - 15:50

11. Alucra Ekin Festivali yapıldı.

Büyüt
Küçült
11. Alucra Ekin Festivali
İl içinde ve il dışında yaşayan Alucralıların büyük ilgi gösterdiği festivale Vali Dursun Ali Şahin, AK Parti Giresun Milletvekilleri Nurettin Canikli ve Mehmet Geldi de katıldı.

11. Alucra Ekin Festivali yapıldı.

İl içinde ve il dışında yaşayan Alucralıların büyük ilgi gösterdiği festivale Vali Dursun Ali Şahin, AK Parti Giresun Milletvekilleri Nurettin Canikli ve Mehmet Geldi de katıldı.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli burada yaptığı konuşmada, Ekin Festivalinin kurumsallaşmasını sağlayan Alucralılara teşekkür etti.

Ekin festivali’nin Alucra için önemli olduğuna dikkat çeken Canikli, “Ekin festivali en eski en köklü ve uygulamalarıyla birçok festivale örnek teşkil eden bir organizasyondur. Her zaman coşkulu olmuştur, her zaman adından söz ettirmiştir. Elbette bugünde böyle, inşallah önümüzdeki yıllarda hemşerilerimizin daha fazla hasret giderdiği festival haline gelecektir inşallah. bu festivaller aynı zamanda uzun bir süre bir arada olma imkanı bulamayan hemşerilerimizin hasret giderme yeridir aynı zamanda” dedi.

AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi ise Ekin festivali vesilesiyle Alucralılarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, Milletvekili andı içtikten sonra ilk kez Giresun’da Alucralılarla birlikte olduklarını söyledi.

Vali Dursun Ali Şahin’de yaptığı konuşmada, Giresun’un denizini, doğası ve kültürel güzellikleriyle farklı bir il olduğunu ifade etti.

Festival yöresel sanatçıların verdiği konserlerle sona erdi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir