Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4701 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   09 Ocak 2024 - 08:41

Bulancak Belediyesi Tiyatro Kulübü ilk oyunlarını sahneledi

Büyüt
Küçült
Bulancak Belediyesi Tiyatro Kulübü ilk oyunlarını

Bulancak Belediyesi Gençlik Hizmetleri Birimi Tiyatro Kulübü tarafından, Armağan Meyveci’nin yazdığı “Burada Soruları Biz Sorarız” adlı tiyatro oyunu, 5 Ocak Cuma günü 75. Yıl Tiyatro Salonunda ilk gösterimiyle seyirciyle buluştu.

New York'taki ünlü iş adamı Sam Clay, yakın arkadaşları ile buluştuğu 50. yaş günü kutlamasının sonunda odasında ölü bulunur. Olay yerine iki yakın arkadaş olan dedektif Mccean ve Jack kardeşlerin gelmesi ile olaylar gelişir ve bu kardeşler katili bulmaya yemin etmiştir.

Yönetmenliğini Salih Yıldız’ın yaptığı oyunun; Yönetmen Yardımcılığını Enes Can Yaşar yaparken, Oyunculuklarını; Enes Can Yaşar, Salih Yıldız, Barış Bayar, Mine Bulut, Yasemen Koca, Emir Gülenç, Muhammet Emin Armutçu, Büşra Yılmaz ve Yalçın Nesil yaptılar. Işık ve Müzik’te ise Barış Yüksel yer aldı.

Oyunun ilk gösterimini Belediye Başkanı Recep Yakar ve davetliler izlerken oyunun her Cumartesi ve Pazar günleri sahneleneceği belirtildi.

Oyunu keyifle izlediklerini ifade eden ve oyun sonunda oyunculara çiçek takdim ederek kutlayan Belediye Başkanı Recep Yakar, “Her bir kardeşimizin performansı görülmeye değerdi. Hepsini tek tek tebrik ediyorum. Gençlerimizin her platformda yanında olmaya ve destek vermeye devam ediyoruz. Tiyatro severlere bu güzel oyunu kaçırmamalarını tavsiye ediyorum”dedi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir