Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7175 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   30 Haziran 2011 - 21:56

188 kadın kursa katıldı, meslek sahibi oldu

Büyüt
Küçült
188 kadın kursa katıldı, meslek sahibi
Bağcılar'da, kurdela nakışı, çiçek tasarımı, çağrı merkezi operatörlüğü, aşçılık gibi farklı kurslara katılan 188 kadın sertifikalarını aldı. Kadınlardan bazılarının daha kursu tamamlamadan iş bulması dikkat çekti.

188 kadın kursa katıldı, meslek sahibi oldu

BaÄŸcılar'da, kurdela nakışı,  çiçek tasarımı, Ã§aÄŸrı  merkezi operatörlüğü, aşçılık gibi farklı  kurslara katılan 188 kadın sertifikalarını  aldı. Kadınlardan bazılarının daha kursu tamamlamadan iÅŸ  bulması dikkat çekti.

BaÄŸcılar Belediyesi Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi’nde farklı branÅŸlarda açılan kurslara devam eden 188 kadın, kursu tamamlayarak sertifikalarını aldı. Merkeze devam eden kadınlardan bir kısmı daha kurs tamamlanmadan iÅŸ sahibi oldu.

BaÄŸcılar Belediyesi, Ä°ÅžKUR, BaÄŸcılar Halk EÄŸitim Merkezi ve BaÄŸcılar Endüstri Meslek Lisesi tarafından açılan kurslarda uzman eÄŸiticiler tarafından kursiyerlere nikah ÅŸekeri yapımı, takı tasarımı, kurdela nakışı, çiçek tasarımı, çaÄŸrı merkezi operatörlüğü, bilgisayar operatörlüğü, hasta ve yaÅŸlı bakımı, aşçılık ve cam süslemeciliÄŸi gibi farklı meslek dallarında eÄŸitimler verildi. Kursu baÅŸarıyla tamamlayan kursiyerler, ürettikleri el ürünlerinden oluÅŸan bir de sergi açtı. Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen törende konuÅŸan BaÄŸcılar Belediye BaÅŸkanı Lokman Çağırıcı, , “Huzurlu toplum ve saÄŸlıklı nesiller için, annelere büyük sorumluluklar düştüğünün bilinciyle inÅŸa etmiÅŸ olduÄŸumuz Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezimiz, meyvelerini vermeye baÅŸladı” dedi.

Programa AK Parti Ä°stanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Ä°stanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun eÅŸi Gül Mutlu da katıldı.  



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DÄ°ÄžER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VÄ°TRÄ°NÄ°
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir