Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8516 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   23 Aralık 2011 - 19:12

2011 Beyoğlu Şiir Günleri Muhteşem Oldu..

Büyüt
Küçült
2011 Beyoğlu Şiir Günleri Muhteşem
İstanbul, Beyoğlu Öğretmenevi Kültür Sanat Etkinlikleri Salonu'nda;

2011 BEYOĞLU ŞİİR GÜNLERİ MUHEŞEM OLDU../ Hikmet OKUYAR

İstanbul, Beyoğlu Öğretmenevi Kültür Sanat Etkinlikleri Salonu'nda;  Eğitimci Mustafa Karaköse, Meral Kılınç, Şiir Proğramları Sunucusu Zeki Eroğlu ve Şair Şiir Yorumcusu THM Sanatçısı Hasan Öztürk organizasyonu ve sunumlarıyla her ayın 3. Çarşamba günü BEYOĞLU ŞİİR GÜNLERİ üst başlığı altında düzenli olarak tertiplenen 2011 Beyoğlu Öğretmenevi Şiir Dinletisi etkinliği; şiir, müzik, beste, saz ses yorumları ve şiir sohbetleri ile yapıldı..Tamamlandı.

         

Melike Turan, Yaşar Yüceşen, Lütfiye Yesügay, Ferruh Güler, Hanife Yalçın, Sevgi Yeşiloğlu, Gülten Üçler, Meral Oral, Emin Büyükkol, Leyla Beysülen gibi şiir seven kütür sanat dostlarının katıldığı içinde şiir sohbeti de olan Dinleti proğramında ;
 Mustafa Yılmaz, Emine Karataş, Muhsin Durucan, Radife Şen Kayaoğlu, Hatice Opak Bilgin, Beyhan Beştepe, Birsen Dokuzoğuz, Dilşade Güngör, Necibe Esin Yorulmaz, Gültekin Kutluk, Sami Doğan, Ramazan Geçenoğlu, Aslan Seymen, Necmettin Çanga, Gülay Kaça, Göksel Aktaş ve Gözde Gaye Hanedar belirledikleri şiirlerden örnekler sundular.
Proğram kapsamındaki şiir yorumları arasında Halide Göksoy, Neriman Subakan Akif Şentürk ve Sezer Kurna şarklarıyla; Hasan Öztürk ise şarkı türkü ve deyişleriyle proğrama katkı yaptılar.
İki bölümden oluşan proğramın ikinci bölümünde etkinlikeri dikkatle takip ettiğimi bildirirken; Dağların ve Çobanların Şairi olarak yaptığım selamlama konuşmamda Okuyar Şiir Kitapları Müzesi - Ş e b i n k a r a h i s a r / GİRESUN adresine İMZALI ŞİİR KİTABI armağan edilmesini istedikten sonra divana, haziruna ve yıl boyunca etkinliği duygu yoğunluğu içinde ozenle takip eden aşık ozan şair şiir yorumcusu bestekar müzisyen ressam fotoğraf sanatçısı canlara, dinleyici olarak sunumları kıvançla paylaşan şiir müzik şarkı türkü sevenlere, medya mensubu kitle iletişim uzmanı meslektaşlarıma, ajans yöneticilerine, haber reklam tanıtım turizm kültür sanat siteleri yönetmenlerine, editörlerine, tüm basın yayın kültür sanat danışmanlarıma  teşekkür  ettim. Fatih Barış Okuyar imzalı Gülümüz ve Bülbülümüz isimli şiiri yorumlayıp paylaştım. Onlarca ilginç fotoğraf çektim. Hatta Çanakkale'de şiir güzelliğinde saygın şiir etkinlikeri yapan Giresun Şebinkarahisar Alişar Köyü ünlülerinden Duırsun Tombul tarafından armağan olarak gönderilen yeni şiir kitabını da merakla inçelenir ken okunurken görüntüledim.
Şiir sohbetlerindeki heyecanı ve duygusallığı fotoğraf karelerine yansıttım.

Fotoğrafların şiir etkinliklerine özel yetenekli olduğunu kanıtlamak adına Şair ve Şiir Yorumcusu ünvanı ile yeni yeni katılan Şebinkarahisarlı Gözde Şair, Şiir Yorumcusu Gözde Gaye Hanedar'ın iletişim sitesindeki fotoğraf arşivinden alınabileceğini duyurdum.
Şiirle şuurla nice sağlıklı huzurlu üretken kalıcı hizmetlerle nice aydınlık yıllara..

Şebinbülbülü duyarlılığında..

Şebingülü sunumlarımla selam sevgi saygı..
 
Hikmet OKUYAR
Şüsiyad Başkanı



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir