Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6820 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   27 Aralık 2011 - 18:46

Adanalı Harika Şair, Türkiye Birincilik Ödülünü Adana' da Aldı

Büyüt
Küçült
Adanalı Harika Şair, Türkiye Birincilik Ödülünü Adana da
ADANALI HARİKA ŞAİR ünvanıyla ünlü, Adanalı Eğitimci Şair Yazar Harika Ufuk; üçüncü şiir kitabı 'Güz İkindisi' nin imza gününde okurlarıyla buluştuğunda iki mutluluğu birden yaşadı..

ADANALI HARİKA ŞAİR, TÜRKİYE BİRİNCİLİK ÖDÜLÜNÜ ADANA'DA ALDI..
=
ADANALI HARİKA ŞAİR ünvanıyla ünlü, Adanalı Eğitimci Şair Yazar Harika Ufuk; üçüncü şiir kitabı "Güz İkindisi"nin imza gününde okurlarıyla buluştuğunda iki mutluluğu birden yaşadı..


Adanalı Eğitimci Şair Yazar Harika Ufuk, 11 Aralık 2011 Pazar günü Adana Kültür Merkezi’nde “Güz İkindisi” adlı üçüncü şiir kitabının imza gü...
nünde ve ödül töreninde okurlarıyla buluştu.

Adanalı Harika Şair Harika Ufuk'un, "Güz İkindisi" ismini taşıyan şiir kitabının imza günü ile ödül töreni Adana Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Etkinliğe Ufuk'un sanatsever yakınları, eski öğrencileri ve eşleri çocuklarıyla katılarak iki mutluluğu birden paylaştılar.. .

Çukurova Halk Ozanları Kültür ve Araştırma Derneği Başkanı Oruç Çakmak ve dernek üyelerinin de katıldığı imza günü ve ödül töreni; atışmalar, türküler ve okunan şiirlerle renklendi.

Çukurova Edebiyatçılar Derneği, Mersin Şairler Yazarlar Derneği, Ceyhan Edebiyatçılar Derneği, Kozan Edebiyatçılar Derneği ile Hataylı şair ve yazarların da katıldığı imza gününde ve ödül töreninde Altın Koza eski başkanı Bekir Sıtkı Özer de bir konuşma yaptı.

''Türkiye Okuyor'' kampanyasına ''Okuyar'' diyerek yüzde yüz katkı yapmak adına; Giresun, Şebinkarahisar, Köprübaşı'nda Hikmet Okuyar imzasıyla PROJE ÇALIŞMASI olarak hazırlanan Tanıtım Turizm Kültür Sanat Eseri TÜRKİYE SEVDASI'na kaynak oluşturmak için Türkiye genelinde geleneksel olarak tertiplenen '' Özellikleri ve Güzellikleriyle İllerimiz ve İlçeleri'' Konulu; '' 14.Hikmet Okuyar Ödüllü Şiir Yarışması'nda "Çanakkale Aşkı" isimli eseriyle 2011 Hikmet OKuyar Türkiye Birincilik Ödülü '' kazanan Adanalı Harika Şair Harika Ufuk'un ödülü; '' Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman” adlı şiiriyle gönüllere taht kuran ünlü şair Bahaettin Karakoç tarafından teslim edildi.

Daha önceki BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ Şebinkarahisar Kalesi'nde teslim alan Adanalı Harika Şair Harika Ufuk defa Şebinkarahisar Kalesi'ne gidemediğinden; ödülünü, Bahaettin Karakoç’un elinden aldığı için mutlu olduğunu belirterek kısmet olursa Şebinkarahisar'a yine gideceğini söyledi.

Çukurova Oğuz Boyları Derneği, Önce Adana Derneği, Yörük Türkmenler Birliği, Çukurova Edebiyatçılar Derneği, Mersin Şairler Yazarlar Derneği, Ceyhan Edebiyatçılar Derneği, Kozan Edebiyatçılar Derneği, Hatay’dan gelen çok değerli şair ve yazarlar Harika Ufuk’un imza günü etkinliğine ödül törenine katılmaktan mutluluk duyduklarını söylediler.

...Netice itibariyle;

"Çiçek Açtı Yalnızlığım" ve "Canım Türkiyem" isimli iki şiir kitabı daha bulunan ve Türkiye Sevdası tanıtım sayfalarında birçok ü n l ü  aşık ozan ve şair ile birlikte ö z e l  yeri o l a n  ÇANAKKALE AŞKI '', ''Adana Sevdası '', '' Serhat Kars '', ''Şebingülü ile Günaydın Gülüm '' , '' Şebinkarhisar Kadınları '' ve '' SON KEZ ÖPÜYORUM GİT GÜLE GÜLE '' isimli ŞAHESERLERİ ile ünlü; Adanalı Harika Şair Hairka Ufuk'un; şiirleri ile birlikte yol hikayeleri ilginç öyküleri ve denemeleri de çeşitli dergilerde ve gazetelerde yayınlanıyor.
.......
Kitle İletişim :Hikmet OKUYAR



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir