Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6267 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   02 Haziran 2011 - 11:12

Adanalı Umut Şair, bir birincilik ödülü daha aldı.

Büyüt
Küçült
Adanalı Umut Şair, bir birincilik ödülü daha
Türkiye genelinde geleneksel olarak tertiplenen ve Türkiye Sevdası isimli tanıtım turizm kültür sanat eserine kaynak oluşturmayı amaçlayan,

Adanalı Umut Şair, bir birincilik ödülü daha aldı.
 
Türkiye genelinde geleneksel olarak tertiplenen ve Türkiye  Sevdası isimli tanıtım turizm kültür sanat eserine kaynak oluşturmayı amaçlayan ayrıca 15 ayrı dalda tertiplenen  Özellikleri ve Güzellikleriyle İlimiz ve İlçeleri konulu 14. Hikmet Okuyar Ödüllü Şiir Yarışması sonunda Özellikleri ve Güzellikleriyle Çukurova ve Toroslar konusunu şiirleştirerek 2011 Hikmet Okuyar Türkiye Birincilik Ödülü kazanan Adanalı Eğitimci Şair, Şiir Yorumcusu Hatice Umut; hem öğretmenlik mesleğinde hem de şairlik ve Şiir Yorumculuğu mesleğinde başarıdan başarıya koşuyor.

SAM_1958.jpgSAM_19601.jpgSAM_1953.jpg   Adanalı Umut Şair Hatice Umut'un, 2011 Hikmet Okuyar Türkiye Birincilik Ödülü; 29 Mayıs 2011 Tarihinde Gülek Belediye Başkanlığı makamında Belediye Başkanı Mustafa Tekin Çelik tarafından verildi.
Başkan Çelik, Ödülü verirken yaptığı veciz konuşmada; '' Eğitimde öncülük yapan; özel yeteneklerini, özel yetenekli öğrencilerin bilgi beceri ve sunumlarıyla birleştirerek görev yaptığı okulların başarı oranını yükseltip sosyal ve görsel etkinliklerine canlılık kazandıran; Türkiye genelinde kazandığı ödüllerle de; Şebinkarahisar'da, Kelkit Vadisi'nde, Giresun yöresinde,  Karadeniz Bölgesi'nde ve Türkiye genelinde Toroslar'ın, Çukurova'nın, Adana ve ilçelerinin daha yakından tanınmasına vesile olan Adanalı Umut Şair Hatice Umut'u tebrik ediyorum.. Başarılarının devamını diliyorum..'' dedi.
Gülek, Çelikler Mahallesi Muhtarı Mustafa  Apapbak ile Ahmet Umut tarafından da başarı dilekleriyle tebrik edilen Hatice Umut da yaptığı teşekkür konuşmasında; '' Özellikleriyle ve Güzellikleriyle Çukurova ve Toroslar'' konulu şiir yarışması  sonunda kazandığım 2011 Hikmet Okuyar Türkiye Birincilik Ödülü'nü ilham kaynaklarımı çoşturan mekanlarda aldığım için ayrıca heyecanlandım, duyguladım. Başarımı ve mutluluğumu; 19 Mayıs 2011 günü de 29 Mayıs 2011 günü  de paylaşan  Şüsiyad Başkanı Hikmet Okuyar'a ve 2011 Hikmet Okuyar Birincilik Ödülü kazanan meslektaşlarıma teşekkür ediyorum..Kültür sanat dostu Çukurovalılar ile Adanalılar'ın samimi desteklerini yüreğimde hissediyorum..Türkiye Sevdası isimli büyük projeye gönüllü katkılarımı sürdüreceğim'' dedi.


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir