Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 15298 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   14 Mart 2012 - 12:20

AGD Giresun'dan, ''En Sevgiliye'' Mektup Yarışması

Büyüt
Küçült
AGD Giresundan, En Sevgiliye Mektup
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Giresun Şubesi tarafından ''Çağlar Ötesinden En Sevgiliye Mektup Yarışması'' düzenleniyor.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Giresun Şubesi tarafından “Çağlar Ötesinden En Sevgiliye Mektup Yarışması” düzenleniyor.

AGD Giresun Şube Başkanı Cevat Aydın, yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi:

“Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz “Çağlar Ötesinden En Sevgiliye Mektup Yarışması”na bu sene bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yarışmadaki amacımız Türk gençliğine Peygamber sevgisini aşılamaktır. Maalesef günümüzde gençlerimize bazı gazete, tv ve medya kanalları ile zararlı yayınlar yapılarak gençlerimiz dini ve tarihi köklerinden kopartılmaya çalışılmaktadır. AGD olarak bizim amacımız ise özellikle Türk gençliğinin ait olduğu dini ve tarihi köklerine tekrar sevgi ile bağlanmasını sağlamaktır. Bizim inancımıza göre Peygamber Efendimiz (S.A.V.) fiziki olarak bu dünyadan ayrılmış olsa da, manevi dünyamızda ümmetinin başındadır ve onların kendisi hakkındaki duygu ve düşüncelerini her zaman duymaktadır. Bu düşünce ile yarışmada gençlerimizin Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’e olan sevgilerini dile getirecek mektuplar yazmalarına vesile olarak, yeni yetişen ümmetin Peygamber sevgisini, Peygamber Efendimize (S.A:V.) ulaşmasını sağlamaktır.

Yarışmamız ilköğretim ve lise olmak üzere 2 kategoride yapılacaktır. Her 2 kategoride de 1. olanlara netbook, 2. olanlara dijital fotoğraf makinesi ve 3. olanlara da Gazi (küçük altın) ödül olarak verilecektir.

Yarışmamızın son katılım tarihi 9 Nisan 2012’dir. Ödül törenimiz ise 13 Nisan 2012 tarihinde ve saat 19.00’da Giresun Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Spor Salonu’nda (Debboy Mevki) yapılacaktır. Bilgi almak isteyen sevgili öğrenci kardeşlerimiz Gazi Caddesi’nde PTT’nin karşısındaki AGD binamızdan ya da 0530 467 00 27 nolu telefondan bilgi alabilirler.”

www.agdgiresun.org.tr

    






Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir