Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6544 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   31 Ocak 2012 - 10:32

''Akhisar Galibiyetiyle Neler Yapacağımızı Kanıtladık''

Büyüt
Küçült
Akhisar Galibiyetiyle Neler Yapacağımızı
GİRESUNSPOR BASIN SÖZCÜSÜ HALDUN DOMAÇ'IN BASIN AÇIKLAMASI

“AKHİSAR GALİBİYETİYLE

NELER YAPACAĞIMIZI KANITLADIK”

*** Akhisar karşısındaki güzel ve etkili futbolumuz ve kazandığımız üç puanla lige daha sıkı tutunduğumuzun mesajını verdik.

*** Transfer çalışmalarımız son güne kadar devam edecek. İki yabancı, 2-3 yerli oyuncu transferi için girişimlerimiz sürüyor.

*** Belçika 3. Ligi takımlarından Verviers’de oynayan ön libero Erdem Şen’le kesin anlaşma sağlandık.

*** Yönetici Yavuz Aykutoğlu yerine yönetime yedek listede bulunan yöneticilerden Aydın Adanur dâhil edildi.

Hafta sonu oynadığımız Akhisar Belediyespor maçında ortaya koyduğumuz futbol ve etkili mücadele ile hem üç puana ulaştık, hem de Bank Asya 1. Ligi’nde kalıcı olduğumuzun mesajını ilettik.

Güncellenmiş kadromuz, kalitesini ortaya koydu ve bu sezon zirve hesapları yapan Akhisar Belediyespor’u yenerek, evimizde özlemini duyduğumuz galibiyete 274 gün sonra ulaştı.

Bu karşılaşmada futbolcularımızın ortaya koyduğu kazanma isteği bize gelecek maçlar için umut ışığı oldu. Giresunspor taraftarı, camiası, futbolcusu ve teknik kadrosuyla bütünleştiği zaman neler yapabileceğini her zaman ortaya koymuş bir ekiptir.

Geçen yıl yaşanan zorlu süreçte kadromuz bunu ispat etmiştir. Bu vesile ile Akhisar maçında desteklerini esirgemeyen taraftarımıza, kaliteli futbolunu gollerle süsleyip, galibiyete imza atan futbolcularımıza ve teknik ekibimize teşekkür ediyoruz.

GÖZLER GAZİANTEP BELEDİYE MAÇINDA

Giresunspor için bundan sonra her maçın final niteliği taşıması nedeniyle bu maçı geride bırakıp, dikkatlerimizi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına çeviriyoruz. Bu karşılaşma öncesi Volkan Koçaloğlu cezasını tamamladığı için takıma katılacak.

Akhisar Belediyespor maçında sakatlanan Adem Çalık’ın durumu ise iyi. Adem antrenmanlara başladı.


CİHAN-ALİ –EREN CEZA SINIRINDA

Gaziantep Belediyespor maçı öncesinde üç sarı kartı bulunan Cihan Gökal ile Ali Zorlu ve Akhisar maçında sarı kart gören Eren Tozlu üç sarı kart ile ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular kart gördüğü takdirde Adanaspor maçında forma giyemeyecek.

AYDIN ADANUR YÖNETİMDE

Yönetim kurulunda yer alan yöneticilerimizden Yavuz Aykutoğlu yoğun işleri nedeniyle yönetimdeki görevinden istifa etti. Aykutoğlu’nun yerine yedek listemizde bulunan yöneticilerden Aydın Adanur görev yapacak.

Aydın Adanur’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

ERDEM ŞEN GİRESUNSPOR’DA

Transfer çalışmalarını sürdüren Giresunspor, Belçika 3. Lig takımlarından Verviers’te forma giyen Erdem Şen’le anlaştı. Erdem Şen, geçen yıl Çaykur Rizespor’a gelmiş, daha sonra Belçika’ya dönmüştü. Erdem Şen, Verviers takımında bu sezon transfer olduktan sonra oynanan tüm maçlarda forma giydi ve önlibero görevi yaptı.

Bu sürede 8 maça çıkan Şen, bir gol kaydetti.

Giresunspor’un transfer çalışmaları ve arayışları devam ediyor. Transfer süresinin bitimi saatler kala transfer komitesi 2 yabancı, biri kaleci 2-3 yerli oyuncu ile temaslarını sürdürüyor. Yeril ve yabancı transferinde titiz bir çalışma devam ediyor.

GİRESUNSPOR BASIN SÖZCÜSÜ
HALDUN DOMAÇ

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir