Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7042 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   18 Ekim 2011 - 18:50

Alucra İmam Hatip Şen Şakrak

Büyüt
Küçült
Alucra İmam Hatip Şen
Hem eğitim öğretim hem de sosyal faaliyetler alanında her geçen gün yeni başarılara imza atan ALUCRA İMAM HATİP LİSESİ bu sezona da iddialı girdi.

   Alucra İmam Hatip Şen Şakrak

   Hem eğitim öğretim hem de sosyal faaliyetler alanında her geçen gün yeni başarılara imza atan ALUCRA İMAM HATİP LİSESİ bu sezona da iddialı  girdi.

 
90 GENCİMİZ ÜNİVERSİTEDE

   Özellikle üniversiteye öğrenci gönderme noktasında Alucra tarihinin en iyi başarısını gösteren okulumuz, 2011 ÖSYS sonucunda 30’u dört yıllık fakülteler olmak üzere 50’den fazla öğrenciyi üniversiteli yaptı. Üniversite sınavları için iddialı bir hazırlık süreci geçiren okulumuzun yetkilileri, her sene başarıyı biraz daha ileri götürmek için ellerinden geleni yaptıklarını, yakaladıkları başarının temelinde öğrenciyle yakından ilginin ve fedakârlığın olduğunu ifade ettiler. Şuan 70’i dört yıllık fakültede olmak üzere 90 gencimizin üniversitede okuduğunun altını çizen yetkililer, her sene onlarca mezun gencimizin de devletin değişik kademelerinde göreve başlamalarının mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler. Üniversiteyi kazanamayan gençlerimizin de her sene onlarcasını dershanelere yönlendiren okul idarecilerimiz, Alucra’ya en büyük hizmetin eğitimle olacağını özellikle belirttiler.

 
ŞÜKÜRLER OLSUN KURBANI

   Bu sene üniversiteyi kazanan gençlerimiz, aralarında topladıkları parayla kurban kestiler. Bu başarının bir şükrü olması gerektiğinin ifade eden gençlerimiz, kurban etini ilçemizdeki dul ve yetim bulunan ailelere dağıttılar.

 
‘SIRA’DAN’ YİNE SIRADIŞI

   Alucra İmam Hatip Lisesi yayın organı olan SIRA’DAN DERGİSİ, yeni sayısını  insanımızın beğenisine sundu. Hem baskı kalitesi hem de içeriğiyle yine sıradışı olan dergi; ‘değerlerimizi değerlendirelim, değerlerimize sahip çıkalım, kadir kıymet bilelim’ ana düşüncesiyle ilçemize ait olan değerleri tespit etme-nazara verme-paylaşma gayretiyle hazırlandı. İlçemiz adına büyük bir eksikliğin yaşandığı yazılı basın alanında doldurduğu boşlukla dikkatleri üzerine çeken SIRA’DAN; aynı zamanda Alucra merkezli olan yerel kimlikli tek dergi.

 
KAYITLARDA BÜYÜK İLGİ

          Yeni eğitim öğretim yılında ilçemiz öğrencileri İmam Hatip Lisesi’ne büyük ilgi gösterdi. İmam Hatip Liseleri’nin orta kısımlarının kapanmasından sonraki süreçte en fazla öğrenci sayısına ulaşan okulumuzda 240 civarındaki öğrencinin 80’i lise I öğrencisi. Çamoluk, Şiran, Şebinkarahisar ilçelerindeki öğrencilerin de ilgisini çeken okulumuz; ara sınıflarda okuyan öğrencilerce de tercih edilmekte, yeni kayıt ve nakillerle gelen öğrencilerimizi geniş imkânlarıyla karşılamakta.  

 
YARIŞMALAR VE SOSYAL AKTİVİTELERDE DE ŞAŞIRTIYOR

            İl ve bölge çapında birçok başarıya imza atan Alucra İmam Hatip Lisesi, küçük bir ilçede olmasına rağmen kazandığı büyük başarılarıyla diğer okulları ve takip edenleri şaşırtıyor. Anadolu, öğretmen ve fen liseleriyle boy ölçüşen ve zaman zaman onları geçerek ilde derece yapan, ilimizi temsil eden okulumuz, ödül ve takdirlerle iltifatlandırılıyor.

             Okulumuzu tebrik ediyor, göğsümüzü kabartacak yeni yeni başarılar diliyoruz.

Alucrahaber.com  

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir