Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6697 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   25 Mart 2012 - 11:16

Amasyalı Keskin Ozan İmza Günü Yapıyor

Büyüt
Küçült
Amasyalı Keskin Ozan İmza Günü
Ünlü Amasyalı Keskin Ozan Ankara 6. AKM Kitap Fuarı'nda şiirsevenlerle buluşacak..

AMASYALI KESKİN OZAN İMZA GÜNÜ YAPIYOR..

Ünlü Amasyalı Keskin Ozan Ankara 6. AKM Kitap Fuarı'nda şiirsevenlerle buluşacak..

Organizasyonları, Amasya ve İlçeleri tanıtımları, Şiir sohbetleri ve Şiir Proğramları paylaşımları ile Ünlü Amasyalı K e s k i n Ozan, 25 Mart 2012 Pazar günü AKM 6.KİTAP FUARI kapsamında 14.00-16.00 saatleri arasında İLESAM tanıtım yerleşkesinde AMASYALI KESKİN OZAN ŞİİR KİTAPLARI İMZA GÜNÜ yapıyor.


Amasyalı Keskin Ozan, Amasyalı, Samsunlu, Erzurumlu, Sivaslı, Ordulu, Giresunlu, Şebinkarahisarlı,Yozgatlı, Kırıkkaleli, Kırşehirli vakıf dernek birlik yöneticileri,şiirsevenler ve sanatçılar ile medyamensupları başta olmak üzere Türkiye Sevdası ile irtibatlı ŞİİR KİTABI özlemi duyan tüm canları AMASYALI KESKİN OZAN ŞİİR KİTAPLARI İMZA GÜNÜne davet ettğini söyledi.

Tanıtım Turizim Kültür Sanat Eseri, Türkiye Sevdası'nın tanıtımını da yapacak olan Amasyalı KeskinOzan; ''Amasya Genelgesi '' konulu şiir yarışması ve '' 15. Hikmet Okuyar Ödüllü Şiir Yarışması '' şartnameleri hakkında da kısa bilgi verecek. Konunun uzmanı aşık ozan ve şairlerin şartnameleri iyice inceledikten sonra yarışmaya katılmalarını isteyecek.
Ozan, Bir Bahar Akşamı Şiir Dinletisi etkinlikleri ile Amasya ve İlçeleri tanıtımıhakkında bilgi almak isteyenleri de kısaca bilgilendirecek.
Kitle İletişim : mkeskin8@hotmail.com Gsm: 0530 9424841




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir