Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8282 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   21 Şubat 2012 - 18:58

Amasyalı Keskin Ozan, OKUYAR dedi..

Büyüt
Küçült
Amasyalı Keskin Ozan, OKUYAR
Amasya Genelgesi konulu şiir yarışmasının duyurusunu yapmak, imza günü tertipleyip şiir sohbeti etmek özellikleri ve güzellikleriyle

Amasyalı Keskin Ozan, OKUYAR dedi..

 

Amasya Genelgesi konulu şiir yarışmasının duyurusunu yapmak, imza günü tertipleyip şiir sohbeti etmek özellikleri ve güzellikleriyle Amasya ve İlçeleri tanıtımına öncülük ile sosyal kültürel ve ekonumik canlanmaya katkıda bulunmak için İstanbul Beylikdüzü Tüyap Fuar Merkezi'nde tertiplenen dünyaca ünlü  16. Emitt Turizm ve Seyahat Fuarı'na; ADEF, ŞÜSİYAD davetlisi olarak katılan Amasyalı Keskin Ozan etkinliklerin çok faydalı olduğunu vurguladı ve '' Ünvanımı Şiirlerimi hedeflerimi dünyaca ünlü bir fuarda dillendiren ve konusuna sahiplenerek bana çok kapsamlı destek sağlayan biri vardı OKUYAR dedi.

    

 

Fuar alanındaki, Amasya ve İlçeleri Tanıtım Yerleşkesi'nde; başkanlar, federasyon yöneticileri, görevli müdürler, görevliler ve hemşehrileriyle özlem giderip imza günü ve şiir sohbeti edip Amasya ve ilçeleri konulu şiirlerini; Amasyalılar ile gönül bağı bulunan '' BU BİZİM ŞEN ESENÇAY HAS SEVDAMIZ BİLİNSİN / Hikmet OKUYAR '' başlıklı şaheserin şairi, Şüsiyad Başkanı Hikmet Okuyar ile dünyaca ünlü 16.Emitt Turizim ve Seyahat Fuarı coşkusu içinde paylaşmaktan, yorumları Okuyar duyarlılığı kapsamında dinlemekten ve bir şaire şiir kitabı satmaktan televizyonlara ve radyolara şiir güzelliğinde demeçler vermekten mutlu olduğunu bildiren Ankaralı Aşıklar ve Şairler Derneği AŞ-DER Genel Sekreteri Amasyalı Keskin Ozan; aşık ozan ve şairleri, Amasya Genelgesi konulu ödüllü şiir yarışmasına katılmaya davet etti..Yarışma ilgili geniş bilgi medya merkezlerine iletiliyor dedi.

Bu arada ilginç bir tespitini  de kayda değer gördüğünü belirten AŞ-DER Genel Sekreteri Amasyalı Keskin Ozan; tespitini şu deyişiyle paylaştı ve..'' Etkinliklerin coşkusu ile Amasya yerleşkesinde Amasya çöreği, 5 Yıldızlı Amasya Elması ve AMASYALI KESKİN OZAN ŞİİRLERİ ile yakından ilgilenen Şüsiyad Başkanı Okuyar'ın bir ara şiir yorumları arasında derinlere daldığına, ilham aldığına ve yeni bir şiir üretimi içinde olduğuna bizzat şahit oldum..O ŞİİR, sevgililer için servis edilen '' SEVGİLİ ŞİİRLERDE GİR GÖNLÜME OKUYAR'' dedi..

=

SEVGİLİ ŞİİRLERDE GİR GÖNLÜME OKUYAR../ Hikmet OKUYAR

=
’ Ellerim bende değil, ellerinde unuttum; ’
Yüreğim bülbül sana,
güllerinde unuttum;
Acıları
aşkınla, dillerinde unuttum..
’ Ellerim bende değil, ellerinde unuttum; ’
Bülbülce sevdaları,
güllerinde unuttum.
=
Korkusuzdum severken,
sevgisizlikten korktum;
Çaresiz kaldığımda, ilgisizlikten korktum;
Hatların kapsam dışı, bilgisizlikten korktum..
Ellerim bende değil, kollarında unuttum;
Duman yüklü dağları, bellerinde unuttum.
=
Yuvasız kuşlar gibi, engin gönlüne uçtum;
Sana şakıdı dilim, derdimi sana açtım;
Seni hissettim sende, bendeki sana kaçtım..
Kollarım bende değil, sallarında unuttum;
Şebin
güllü bağları, yollarında unuttum.
=
EĞRİBEL gizemli yer, serzeniş alabora;
ÇOBANLAR Çeşmesi’ni, aradım sora sora.
BİZİM HİKMET yazılmış, baktığım her duvara..
Sitem, naz, sarı
çiçek; ballarında unuttum;
Sende geçen çağları, kollarında unuttum...

Hikmet OKUYAR
ŞÜSİYAD B
aşkanı

09 Şubat 2012, Tüyap Turizm Fuarı, Beylikdüzü / İSTANBUL
................................................................................................
NOT:

Bu, SEVGİLİ ŞİİRLERDE GİR GÖNLÜME OKUYAR başlıklı ŞİİR;
gizemli bir
şiir gecesi duyarlılığında şiir yüklü duygularla bana gönderilen Eğitimci Şair Şiir Yorumcusu Güzel Sanatlar Öncüsü Nevin SAYIN imzalı ’ ’ Ellerim bende değil ellerinde unuttum..’ dizesiyle başlayan şiire; alt başlık olarak geçirip tac yapmak arzusu içinde -NAZİREM- kapsamlı ilham kaynaklarımdan boşalmıştır.

Bu şiirin, özel yetenekli ve EN İDDİALI SEVGİ ŞİİRLERİ YORUMCUSU CANLAR ile en meşhur ŞİİR YORUMCUSU şiir öncüleri tarafından yorumlanması diliyorum.

Eseri, müzisyenlerle bestekar dostların ilgilerine de arz ediyorum. Saygılarımla H / O






Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir