Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7438 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   31 Ekim 2011 - 18:39

Anadolu Lisesinin Kaynak yardımı

Büyüt
Küçült
Anadolu Lisesinin Kaynak
Eğitim çalışmalarına devam eden Deniz Yıldızı Derneği ilköğretim ve yüksek öğretimden sonra orta öğretim öğrencilerine de test ve kaynak kitaplar konusunda yardımcı olmaya çalıştı.

ANADOLU LİSESİNİN KAYNAK YARDIMI 

   Eğitim çalışmalarına devam eden Deniz Yıldızı Derneği ilköğretim ve yüksek öğretimden sonra orta öğretim öğrencilerine de test ve kaynak kitaplar konusunda yardımcı olmaya çalıştı.

   Her yıl eğitim çalışmalarını artırarak devam ettiren dernek yönetimi, ilk, orta ve yüksek öğretimdeki öğrencilerimize yardımlarına devam ediyor. İlköğretim düzeyinde her yıl bir ilçemizin köyündeki ilköğretim okuluna, yüksek öğretimdeki öğrencilerimize de burs vermeye çalışan dernek yönetimi, orta öğretim öğrencilerine de bir okula yıl boyu yetecek kadar test ve kaynak kitaplar konusunda yardımda bulundu.

    Başkan Emine Acar, eğitim bizim olmazsa olmazlarımızdan. Dernek olarak her yıl ilk, orta ve yüksek öğrenim düzeyinde; eğitime katkı faaliyetlerimiz artarak devam ediyor. 2011/2012 öğretim yılında 10 Kasım Perşembe günü bu yılki ilköğretim etkinliğimizi tamamlayacağız. Zor şartlarda okumaya çalışan yüksek öğretimdeki öğrencilerimizin burslarını kurban bayramından önce yatırarak başlayacağız, orta öğretimdeki öğrencilerimize de bir anadolu lisesine bir yıl yetecek kadar test ve kaynak kitapları başkan yardımcımız Ferhat Deniz cuma günü okul müdürüne teslim ederek orta öğretime de yardımcı olmaya çalıştık. Derneğimizin eğitim 2011/2012 öğretim yılında eğitime yapmaya çalıştığı katkılarda emeği geçen, katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir