Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8082 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   13 Ocak 2012 - 21:05

Arif Nihat Asya ve Gözde Şair

Büyüt
Küçült
Arif Nihat Asya ve Gözde
ARİF NİHAT ASYA ve GÖZDE ŞAİR../ Hikmet OKUYAR

ARİF NİHAT ASYA ve GÖZDE ŞAİR../ Hikmet OKUYAR Arif Nihat Asya Şiir Etkinlikleri ve Şiir Yorumcuları Haftası, kütlu olsun derken; şiirin soluklanıldığı, şiirin konuşulduğu, şiirin olduğu yerlerden milyonlarca şiir müzik beste şarkı türkü yorum ve sanat dostunun duygularına tecuman olarak yüzlerce binlerce kısa mesaj ve teşekkür iletisi alırken yine şiir sohbetlerinden yansımalar olarak sayısız deyiş ve şiire muhatap oldum çok duygulandım.

Arif Nihat Asya Şiir Etkinlikleri ve Şiir Yoeumcuları Haftası kapsamında yükselen seslerden biri de ben olacağım diyen özel yetenekli bir genç kız, Şebinkarahisarlı Gözde Şair Şiir Yorumcusu Gözde Gaye Hanedar; inatla ve ısrarla öğrenci olduğuna öğrenci duyarlılığında, ’’ BAYRAK ŞAİRİ ARİF NİHAT ASYA ’’ sevgisini yüreğinde hissettiğine vurgu yapa yapa; ARİF NİHAT ASYA ÖZÜMÜZ OLDU ’’ diyerek ŞİİR SOHBETİ içine attığım ayağı bir deyişle dillendirmek istediğini söyledi..

Çok duygulandım.

İlk defa şiir dünyasına Aralık 2011 sonlarında İstanbul, ANA ŞİİR GÜNLERİ ile BEYOĞLU ŞİİR GÜNLERİ vesilesiyle katılıp kendini tanıtığında edebiyat dünyasında GÖZDE ŞAİR ve ŞİİR YORUMCUSU olarak yer almak istediğini belirten Gözde Gaye Hanedar’ın özellikle öğrenciler öğretmenler veveliler ile şiir şarkı türkü beste ustaları tarafından alkışlanması yeni bir yıldız doğacağının işareti oldu.

Arif Nihat Asya Şiir Etkinlikleri ve Şiir Yorumcuları Haftası kutlamallarına daha çok yazacağınm diyerek bir deyiş ile katılan İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Şebinkarahisarlı Gözde Şair Şiir Yorumcusu Gözfe Gaye Hanedar’ı tebrik ediyorum.

Okul yönetimine, Türkçe Edebiyat Grubu öğretmenine, teşviklerini hissettiren öğretmenlere, öğrencilere ve velilere, Hanedar ailesine ve hemşehrilerine teşekkür ediyorum.

BAŞARILI DERS ÇALIŞMALAR ile birlikte yeni yeni GÖZDE ŞİİRLER ve GÖZDE ŞİİR YORUMLARI istiyorum..

ŞAİRLİK VE ŞİİR YORUMCULUĞU MESLEĞİNİN GAYESİ adına istiyorum.. Özlemle.

CANDAN ŞARKILAR TÜRKÜLER VE ŞİİR DOSTLUKLARI adına.Saygın paylaışımlarla.. ARİF NİHAT ASYA ÖZÜMÜZ OLDU diyerek..
=

Şebinkarahisarlı Gözde şair
ARİF NİHAT ASYA ÖZÜMÜZ OLDU..
.................

BAYRAĞIN ŞAİRİ, VATAN AŞIĞI..
NURLU ŞAFAKLARIN, PARLAK IŞIĞI;
GİZEMLİ DÜŞLERİN, NAZLI BEŞİĞİ..
ARİF NİHAT ASYA ÖZÜMÜZ BİZİM.
.........

Gözde Şair Şiir Yorumcusu Gaye HANEDAR

..................
Netice itibariyle bir deyişi ile ARİF NİHAT ASYA ŞİİR ETKİNLİKLERİ ve ŞİİR YORUMCULARI HAFTASI kutlamalarında, ismiyle, duyarlılığıyla, deyişiyle temsil hakkını en iyi şekilde kullanan genç öğrenci GÖZDE ŞAİR ŞİİR YORUMCUSU GÖZDE GAYE HANEDAR hem Şiir Şenilklerinin Şöhretler Şehri Şebinkarahisar hem de ŞİİR DÜNYASI için büyük önem ARZEDİYOR.
Bu umutlu hissedişlerin coşkusunu, Şebinkale burçlarından tüm şiir dostlarımızı ve ŞİİR SOHBETLERİ canlarını şiir yüklü duygularla Şebingülü sunumlarımla selamlıya selamlıya paylaşmaya ve Kelkit Vadisi’ndeki, Giresun yöresindeki; yüzlerce binlerce şiir dostuna GÖZDE ŞAİR ÖRNEĞİ ile yeni ufuklar dilemeye devam ediyorum..

Saygılarımla

Hikmet OKUYAR
Şüsiyad Başkanı


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir