Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7011 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   04 Nisan 2011 - 11:13

Aşkın ve Evliliğin En Komik Hâli Dumanaltı Aşklar

Büyüt
Küçült
Aşkın ve Evliliğin En Komik Hâli Dumanaltı
KURTLAR VADİSİ ,VE KIZIM NEREDE dizisinin baş röller oyunucu HÜSEYİN AVNİ DANYAL 12 NİSAN 2011 SALI günü tarihinde saat 20:00 da Giresun Kültür sitesinde.

Aşkın ve Evliliğin En Komik Hâli Dumanaltı Aşklar
 
 
KURTLAR VADÄ°SÄ° ,VE KIZIM NEREDE dizisinin baÅŸ röl oyuncusu HÃœSEYÄ°N AVNÄ° DANYAL 12 NÄ°SAN 2011 SALI günü tarihinde saat 20:00 da Giresun  Kültür sitesinde…
 
 
Ocak ayında gerçekleÅŸen prömiyerinden bu yana yoÄŸun ilgi gören "Dumanaltı AÅŸklar"; evlenme yolunda üç kez, son anda direkten dönen bir adamın dördüncü kez evlenmeye niyetlendiÄŸi gece, diÄŸer müstakbel adayları hatırlamasıyla baÅŸlayan kahkaha dolu bir Oyun. Dumanı tüten aÅŸklar, dumansız kalan aÅŸklar ve dumanaltı olan aÅŸklar arasında komik bir hikaye anlatan "Dumanaltı AÅŸklar"; "Türk kadını" portresini her yönüyle ve mizahi bir dille ortaya koyuyor. Gökhan Erarslan ve Ferhat Ergün tarafından OyunlaÅŸtırılan, Tiyatro Seyirlik tarafından sahneye konan "Dumanaltı AÅŸklar" Oyununun yapımcılığını AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu üstleniyor. Ãœstün Oyunculuk performansına, yönetmenlik becerisini de ekleyen Hüseyin Avni Danyal'a sahnede, tek kiÅŸilik Oyunun özgün müziklerini besteleyen Deniz Aras Sipahi, piyanosuyla eÅŸlik ediyor. Sahne tasarımı Kemal Aratan'a, ışık tasarımı Hakan Özipek'e ait olan Oyunun koreografisini Bora Acar Zöngür üstlendi. Hüseyin Avni Danyal'ın tek kiÅŸilik muhteÅŸem performansı "Dumanaltı AÅŸklar"ın oyun biletleri merkezde M-store Kitap’da  satışa çıkmıştır oyunla ilgili bilgi ve rezerve için 0 544 450 99 42 telefondan bilgi alabilirsiniz.  
   

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DÄ°ÄžER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VÄ°TRÄ°NÄ°
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir