Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7143 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   26 Ağustos 2011 - 20:46

Bağından üzümle oruç açtılar

Büyüt
Küçült
Bağından üzümle oruç
Ramazan etkinliklerinin en yoğun yaşandığı ilçelerin başında gelen Bağcılar'da farklı bir iftar programı gerçekleştirildi.

Bağından üzümle oruç açtılar

Ramazan etkinliklerinin en yoğun yaşandığı ilçelerin başında gelen Bağcılar’da farklı bir iftar programı gerçekleştirildi. Bağcılar Belediyesi Nostalji Bahçeleri’nden Üzüm Bağında iftar programı düzenlendi. İftara katılan vatandaşlar oruçlarını dalından kopardıkları üzümle açtı.

Ramazan ayında gerçekleştirdiği kapsamlı etkinliklerle isminden sıkça söz ettiren Bağcılar Belediyesi, Nostalji Bahçeleri’nden Üzüm Bağında iftar programı düzenledi. Geçtiğimiz yıl Mahallelerde “Gönül Sofraları” adı altında başlattığı programlara bu yıl da devam eden Bağcılar Belediyesi, mahalle iftarlarının sonuncusunu Sancaktepe Mahallesi’ndeki Üzüm Bağı’nda yaptı. Programa katılan mahalle sakinleri oruçlarını dalından kopardıkları üzümle açtı.

Programın açış konuşmasını yapan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Türkiye’de yaşanan terör olayları ile dünyada yaşanan çatışmaları hatırlatarak, “Ramazan’a olumsuzluklar içerisinde girdik. İnşallah bu olumsuzlukları Ramazan ayı ile birlikte geride bırakırız” dedi. Ramazan ayının Türkiye ve tüm dünyaya hayırlar getirmesi dileğinde bulunan Çağırıcı, “Tüm Bağcılarlı hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı’nı şimdiden tebrik ediyorum” diye konuştu.

Bağcılar Belediyesi’nin Nostalji Bahçeleri Projesi kapsamında Sancaktepe Mahallesi’nde oluşturduğu ilk bahçe olan Üzüm Bağı, 2 bin 200 metre kare alandan oluşuyor. 9 farklı üzüm türünün dikildiği bağda toplam 218 asma bulunuyor.

Programa, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk ve Sancaktepe Mahallesi’nde ikamet eden çok sayıda vatandaş katıldı.

 


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir