Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8382 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   09 Haziran 2022 - 12:22

BAHAR ŞENLİKLERİ BAŞLADI OZEL YETENEKLER BİR ADIM ÖNE ÇIKSIN

Büyüt
Küçült
BAHAR ŞENLİKLERİ BAŞLADI OZEL YETENEKLER BİR ADIM ÖNE

 

BAHAR ŞENLİKLERİ BAŞLADI OZEL YETENEKLER BİR ADIM ÖNE ÇIKSIN.. / Hikmet Okuyar

*

Bahar Şenliklerini Şiir Müzik Şarkı Türkü Yorum paylaşımlarını takip ederken bir süper özel yetenek öğrenci şiir yorumcusu okul korosu üyesi gitar  tasarımcısı Dinarlı Yiğit Küçük; Beni, Özel Yetenekli Öğretmenlerini birlikte Sanatsever Murat Küçük Bey'in Yalova Armutlu Fıstlıklı Parıltı Sitelerindeki ikametgahına davet etti.. Fıstıklı Şiir Akşamlarına doğru.. Şebingüllü Bahçeler içinde Güzel Sanatlar Öncülüğü hayranlığımız  özel Yetenekli Öğretmenlere ve Öğrencilerine daha çok ilgi duygusallığımızla paylaştık..Tasarımları sunumları yorumları paylaşımları..Islak imzalı şiirler armağan ettim merhaba dediğim site konaklarının saygıdeğer sakinlerine..25. Hikmet Okuyar Ödüllü Şiir Yarışması'na ilgi yoğunluğu için de '' sürpriz ödüller '' dağıtımları devam edecek dedim..Güzel Bir gün oldu..Tebrikler teşekkürler.. Hikmet Okuyar Dağların ve Çobanların Şairi, Türkiye Sevdası proje Sahibi, Şebingülü Bahçeleri Kurucusu..08.06.2022, TS. 17.19. Fıstıklı / YALOVA.

.......

NOT : Özel Yetenekli Öğrenci Yiğit Küçük de 25.Hikmet Okuyar Ödüllü Şiir Yarışması, Sürpriz Ödüller kapsamında ; 2022, Hikmet Okuyar Şiire Sevgi Şaire Saygı ödülü alacak..Ödül ya Marmara Denizinde Ünsal Kaptan Gezi Gemisinde ya da Armutlu İskele Meydanı Belediye Kültür Sanat Etkinlikleri Alanında teslim edilecek..08.06.2022.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir