Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7838 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   12 Nisan 2012 - 18:55

Bandırma Kültür Sanat Etkinlikleri

Büyüt
Küçült
Bandırma Kültür Sanat
BANDIRMA KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ../ Hikmet OKUYAR

 BANDIRMA KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ../ Hikmet OKUYAR

Balıkesir ilçelerinin bazılarında şiir, müzik, şarkı, türkü etkinlikleri yapıldığını; .....Bir Bahar Akşamı Şiir Dinletisi etkinlikleri tertiplendiğini; karikatür, resim ve fotoğraf sergileri açıldığını; doğa yürüyüşleri yapıldığını biliyor bir çoğunu da danışmanlarımın katılımlarıyla izliyordum.

    

Bu defa beni duygulandıran, farklı iki derneğin şiir güzelliğinde şiir gibi bir mekan olan hülyaların ilçesinde şiir güzelliğinde bir günün, Sanatsever Bandırmalılar ile paylaşılmasıydı.

Balıkesir Yazarlar ve Şairler Derneği BAYŞAD ileBandırma Engelli ve Engelli Aileleri Derneği işbirliğiyle 08. 04. 2012 tarihinde Balıkesir, Bandırma Liman AVM’detertiplenen şiir müzik şarkı türkü etkinliği ile imza gününde;aşıklar ozanlar şairler şiir yorumcuları ile santseverlerin buluşması; gerçekten Marmara Bölgesi Kültür Sanat Etkinilkleri bakımından övünç vesilesi oldu.

Etkinlikte, Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı DursunMirza ile Bayşad Bandırma temsilcisi Nazlı Tolun günün önemini vurgulayan bire teşekkür konuşması yaparken heyecan yoğunluğu yaşandı.Katılımcılara ve etkinliğin sponsorlarına teşekkür belgeleri verildi.

Balıkesir, İstanbul ve Antalya’dan imza günü etkinliğine katılan şair ve yazarlar kitaplarını okurlarına inmzalı olarak arz ederken etkinliğe katılan ozanlar da sazları eşlliğinde deyişleriyle türküleriyle etkinliğe günboyu çoşku verdi.
Şiir sohbetleri ile kitap tanıtımlarının da yapıldığı imza günü proğramında; Adem Torun, Ali Rıza Özdemir, Erkut Durmuş, Faruk Civelek, Filiz Altıok Durak, Gülnur Gündoğan, Halil Karacan, Halim Bilgin, İsmail Sarıçay, Melek Taguşar, Mustafa Kuvancı, Mustafa Keser, Nazlı Tolun, Salih Can, Sezai Kaya, Yusuf Akgül, Yaşar Kutlu,Volkan Şahan, Ozan Erdal Dumrul, Suat Kuş yer aldı.

Önceden planlanmış proğramlarımız olmasaydı bu şiir güzelliğindeki Bandırma’daki etkinliğe; Bandırmalı Şair Şiir Yorumcusu ve Şiir Proğramları Sunucusu Hülya Sönmez ve Tanıtım Turizm Kültür Sanat Eseri Türkiye Sevdası Kültür Sanat Danışmanı Amasyalı Keskin Ozan ile birlikte katılacak ; Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı DursunMirza ile Bayşad Bandırma temsilcisi Nazlı Tolun şahsında;
Tertip Komitesi Üyelerini , Katılımcıları ve sanatseverBandırmalılıar’ı şiir yüklü duygularla tebrik edecek; yaşanan coşkuyu paylaşacak, şiir sohbetlerinde de şiirlerimizden örnekler sunacaktık.

Tertiplenen etkinliğin mutluluğunu, aynı duygularla paylaşıyor; yeniden tertiplenecek Bandırma Bir Bahar Akşamı Şiir Dinletisi etkinlikleri ile Bandırma Şiir Sohbetleri etkinliklerinde bulunmayı arzuladığımızı bildiriyorum.

Etkinlikler hakkında bizi bilgilendiren Bandırmalı Şiir Yorumcusu Ayşegül Kavaklı Hanım’a teşekkür ediyorum.

Selam sevgi saygı


Hikmet Okuyar

Şüsiyad 
Başkanı
........................
Kitle İletişim Uzmanı : Amasyalı Keskin OZAN







Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir