Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7900 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   10 Mayıs 2012 - 18:49

Başkan AYDIN'la minik öğrencilerin röportajı..

Büyüt
Küçült
Başkan AYDINla minik öğrencilerin
İlçemiz Yalıköy Şehit Pilot Teğmen Barış Çakır İlkçğretim Okulu 4/A sınıfı Öğrencilerinden Şevval ÇOLAKOĞLU ve Emre Çağrı KARAMAN Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN'ı makamında ziyaret ederek, okul ödevleri kapsamında yerel yönetimlerin etkin kurumlarından olan Belediye ve belediyecilikle ilgili röportaj yaptılar.

Başkan AYDIN'la minik öğrencilerin röportajı..

 

              İlçemiz Yalıköy Şehit Pilot Teğmen Barış Çakır İlkçğretim Okulu 4/A sınıfı Öğrencilerinden Şevval ÇOLAKOĞLU ve  Emre Çağrı KARAMAN Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN'ı makamında ziyaret ederek, okul ödevleri kapsamında yerel yönetimlerin etkin kurumlarından olan Belediye ve belediyecilikle ilgili röportaj yaptılar.

 

              Sorulan sorulara Başkan AYDIN, özellikle cevaplarını kendisi kaleme alarak öğrencilere verdi.

              Başkan AYDIN’la öğrencilerin röportajı;

 

ŞEVVAL ÇOLAKOĞLU: Nasıl başkan oldunuz? Seçimlerde kamuoyu oluşturabilmek için neler yaptınız?

 

BAŞKAN AYDIN: Önce partimizden aday adayı olduk. Daha sonra partimizce belediye başkanı adayı olarak gösterildik ve 29 Mart 2004 günü yapılan mahalli seçimlerde sandıktan milletin verdiği oylarla Başkan olarak çıktık. Afişler, gazete ilanları, röportajlar, ev ziyaretleri, ilçe ziyaretleri, aday tanıtım toplantıları ile kendimizi ve projelerimizi tanıtmak mümkün oldu.

 

ŞEVVAL ÇOLAKOĞLU: Belediye başkanı seçilmeden önce kamuoyuna hangi projeleri gerçekleştirme sözü verdiniz? Bu projelerin ne kadarını gerçekleştirebildiniz?

 

BAŞKAN AYDIN: Başkan olmadan önce sahilimizin düzenlenmesi, şehrin temizlenmesi ve bakımının yapılması, insanımızın ve şehrimizin marka değerini artırıcı adımlar atılması, suyun ve katı atıkların şartlara uygun yöntemlerle hizmete dönüştürülmesini söz vermiştir. Büyük oranda da bunu gerçekleştirdik.

 

ŞEVVAL ÇOLAKOĞLU: Görev süresince yapmış olduğunuz etkinlikler nelerdir?

 

BAŞKAN AYDIN: Görev süremiz boyunca her alanda işler yaptık. Kültür sanattan alt yapıya, eğitimden imara, şehircilikten sosyal belediyeciliğe, şehrimizi ilgilendiren her konuda imkânlarımız ölçüsünde etkinlikleri hayata geçirdik.

 

ŞEVVAL ÇOLAKOĞLU: Çocuklara yönelik projeleriniz nelerdir?

 

BAŞKAN AYDIN: İlk defa bu sene Belediye Mücavir Alanı içinde olan İlköğretim Okulu öğrencilerine diş fırçası ve diş macunu dağıttık. Bunun yanında semt parklarında çocuk oyun grupları yerleştirdik. Yine okul çevrelerinin çocuklarımızın sağlıklı ortamlarda eğitim almaları için düzenlemeler yaptık.

 

ŞEVVAL ÇOLAKOĞLU: Eğitim ve kültür çalışmalarına nasıl destek veriyorsunuz?

 

BAŞKAN AYDIN: Gerek Milli Eğitim, gerek özel eğitim kurumları ile gerek sivil toplum örgütleri eli ile insanımızın eğitim ve kültürel hayatını canlandırıcı her projeye ortak ya da destek olduk.

 

ŞEVVAL ÇOLAKOĞLU: Çevremizi ve tarihi yapıları korumak için neler yapıyorsunuz?

 

BAŞKAN AYDIN: Çevremiz aynı zamanda geleceğimizdir. Geleceğimiz korunması ve sağlığı için hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz. Tarihimiz ve tarihi eserlerimiz ise geçmişimiz ve köklerimizdir. Onlardan aldığımız güçle geleceğimiz olan çevremizi inşa ediyoruz. İnsana ve doğaya zarar veren hiçbir eyleme ortak olmadığımız gibi onları ve tarihi eserleri koruyucu her türlü çalışmayı yapıyor ve yapanları da destekliyoruz.

 

ŞEVVAL ÇOLAKOĞLU: Belediyenizin hizmetlerinden en önemlisi sizce nedir? Açılayınız.

 

BAŞKAN AYDIN: Belediyemizin yaptığı en önemli hizmet insana yapılan, çocuklarımıza, engellilerimize, gençlerimize ve yaşlılarımıza yapılan hizmettir. Bir insanın ihtiyacını bir şehrin ihtiyacı olarak görüyoruz. Şehrin her ihtiyacını tamamladığımızda insanımızın ihtiyacını karşılayan bir eksikliğin giderilmesi olacağını düşünüyoruz.

 

ŞEVVAL ÇOLAKOĞLU: Bundan sonra gerçekleştirmek istediğiniz projeleriniz nelerdir?

 

BAŞKAN AYDIN: Kısaca kültür ve gençlik merkezi, yeni belediye binası, kent meydanı, eksik olan alt yapıların tamamlanması ve modern pazar yeri olarak sıralayabiliriz.

 

Röportaj sonrası öğrencilere ikramda bulunan Başkan, Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir