Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7150 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   31 Temmuz 2011 - 18:49

Çanakçı 2. Fındık Hasat Şenliği Yapıldı

Büyüt
Küçült
Çanakçı 2. Fındık Hasat Şenliği
Çanakçıda düzenlenen 2. Fındık Hasat Şenliği etkinlikleri ilçe halkının büyük katılımlarıyla 30 Temmuz Cumartesi günü gerçekleştirildi.

Çanakçı 2. Fındık Hasat Şenliği Yapıldı

Çanakçıda düzenlenen 2. Fındık Hasat Şenliği etkinlikleri ilçe halkının büyük katılımlarıyla 30 Temmuz Cumartesi günü gerçekleştirildi. Bu yıl ikinci kez düzenlenen ve Çanakçı Belediyesi tarafından organize edilen Tempo TV den de canlı olarak yayınlanan Fındık Hasat Etkinliklerine ilçe halkının yanı sıra birçok siyasi, bürokrat ve işadamları katıldı. İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla start alan etkinliklere başta Çanakçı Kaymakamı Murat Eren ve Çanakçı Belediye Başkanı Sebahattin Şenel olmak üzere, Çavuşlu Belediye Başkanı Hüseyin Aslan, Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, Ören Beldesi Belediye Başkanı Habib Usta,  Aydınlar Beldesi Belediye Başkanı Abdullah Topçu, Karabörk Beldesi Belediye Başkanı Ömer Karaman, Ak Parti İlçe Başkanı Alaattin Bilge, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri vekili Ömer Bahadır ve MHP İlçe Başkanları katıldılar. Yaklaşık beş  bin kişinin katıldığı İkinci Fındık Hasatı Etkinlikleri öncesinde açılış konuşmasını yapan Çanakçı Belediye Başkanı Sebahattin Şenel, etkinliğin gerçekleşmesinde katkıda bulunanlara teşekkür etti, Şenel, Çanakçı halkının bu etkinlikte birbirleriyle hasret gidererek dostluk köprüleri oluşturduğunu ifade ederek, etkinliğin aynı zamanda Çanakçı İlçesinin tanıtımına da büyük katkı sağladığının altını çizdi. İki buçuk yıla yakın süredir. Çanakçıda görev yapan ve bu zaman içerisinde birçok başarılı projeyi Çanakçıya kazandırarak yöre insanının sevgisini kazanan Çanakçı Kaymakamı Murat Eren bir bakıma yapmış olduğu veda konuşmasıyla izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. Herkese göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı teşekkür eden Eren, Çanakçı Halkının kısa sürede yapılan bu güzel çalışmalara sahip çıkmalarını isteyerek veda etti. Çanakçı Kaymakamı Murat Eren’e ayrıca Çanakçı İlçesine yapmış olduğu hizmetlerden ötürü Çanakçı Belediye Başkanı tarafından bir de plaket sunuldu. Gecede yöresel sanatçılar başta olmak üzere, Ozan Hilmi Şahballı, Aziz Emir, Hüseyin Çınar, Elifçe, Erdal Güvendi ve Yılmaz Turan söylemiş oldukları birbirinden güzel türkülerle izleyicilere unutulmaz anlar yaşattılar. Çeşitli animasyon gösterilerinin de yapıldığı Çanakçı 2.Fındık Hasat Şenliği gece yapılan havai fişek gösterileriyle son buldu.

Haber ve Resim  Şaban Kutlu 
 
 

   

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir