Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6958 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   03 Temmuz 2011 - 21:31

Gemlik Giresunlular Derneğinin Yeni Başkanı Halil Dağ Oldu

Büyüt
Küçült
Gemlik Giresunlular Derneğinin Yeni Başkanı Halil Dağ
Gemlik Giresunlular Derneği olağan genel kurulu geçtiğimiz gün dernek lokalinde yapıldı. İki listenin yarıştığı kongrede Hali Dağ 44 oyla Dernek başkanı seçildi.

Gemlik Giresunlular Derneğinin Yeni Başkanı Halil Dağ Oldu

Gemlik Giresunlular Derneği olağan genel kurulu geçtiğimiz gün dernek lokalinde yapıldı. İki listenin yarıştığı kongrede Hali Dağ 44 oyla Dernek başkanı seçildi.

Olağan genel kurula Bursa Büyükşehir Belediye Başkan V. Muzaffer Karadeniz, İl Genel Meclisi Sanayi ve Ticaret Komisyonu Başkanı Hüseyin Güvendi, Bursa Giresunlular Derneği  Başkanı Üzeyir Aktaş, Bursa Espiyeliler Derneği Başkanı Selahattin Aydın, Bursa Tirebolular Derneği Başkanı İsmail Akdoğan, Gemlik Karadenizliler Derneği Başkanı Murat Dülger, Gemlik Çotanakspor Başkanı Cemil Karataş ve dernek üyeleri katıldılar.

Divan başkanlığını Büyükşehir Belediye Başkan V. Muzaffer Karadeniz yaparken, üyelikleri ise Telat Tepe, Dursun Yavuz, Rıdvan Kırlak yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongrede Divan Başkanı Karadeniz, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin selamını dernek üyelerine ileterek kongrenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Faaliyet raporunu okuyan Gemlik Giresunlular Dernek Başkanı Durmuş Uslu, Giresun Belediyesine ambulans alarak hediye ettiklerini, deneğin borçlarını öderken sosyal faaliyetlerde ve ziyaretlerde bulunduklarını belirterek “Yaptıklarımız ortada. Takdir üyelerimizin” açıklamasını yaptı. Yönetim, Mali ve denetim raporlarını üyeler onayladı.

Seçimlerde Halil Dağ’ın listesi ile mevcut başkan Durmuş Uslu’nun listesi yarıştı. 84 üyenin oy kullandığı seçimde bir oy geçersiz sayılırken, Halil Dağ 44 oy, Durmuş Uslu  ise 39 oy aldı.

Dernek seçiminden sonra Durmuş  Uslu üyelere teşekkür ederek yeni yönetimin yanında olacağını  söyledi. Dernek Başkanı seçilen Halil Dağ ise birlik ve beraberlik mesajı vererek derneğin çıtasını yükseltmek için çalışacaklarını ifade etti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir