Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6015 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   28 Haziran 2011 - 21:35

GİMDER Kulakkaya Yaylasında Piknik Düzenledi.

Büyüt
Küçült
GİMDER Kulakkaya Yaylasında Piknik
GİMDER, Hayırsever Gönüllüleri Piknikte Buluşturdu.

GİMDER Kulakkaya Yaylasında Piknik Düzenledi.

GİMDER, Hayırsever Gönüllüleri Piknikte Buluşturdu.

Giresun’un önemli Turizm mekânları arasında gösterilen Kulakkaya Yaylasında GÄ°MDER pikniÄŸi ile renkli görüntülere sahne oldu.

Giresun Memur İşçi ve Köylü  EÄŸitim Kültür Dayanışma ve YardımlaÅŸma DerneÄŸi (GÄ°MDER)  tarafından geleneksel olarak düzenledikleri’Dayanışma PikniÄŸi‘ Kulakkaya Yaylasında oyun, türkü ve gazellerle renklendi. PikniÄŸe; dernek yönetim kurulu üyeleri ve yardım eden gönüllülerin aileleriyle pikniÄŸe katılarak kaynaÅŸmaları saÄŸlandı.

Çeşitli eğlenceli etkinliklerin yapıldığı piknikte, dernek yönetim kurulu üyeleri, gönüllüler hep birlikte horan tepti. Misafir ailelere, dernek ekibi tarafından ekmek arası döner, ayran ve meyve ikram edildi.

Etkinlik hakkında açıklamada bulunan GÄ°MDER BaÅŸkanı Fikret Öztürk, geleneksel hale getirdikleri ‘2.Dayanışma PikniÄŸi’ ile gönüllülerin ailelere ve çocukların güzel bir hafta sonu yaÅŸamalarını istediklerini ve aileleri kaynaÅŸmayı, birlik beraberlik ve dayanışmanın en güzel örnekleri burada yaÅŸanıyor ve beraberliÄŸin artarak sürmesini amaçladıklarını söyledi.

GÄ°MDER DerneÄŸinin bu zamana kadar yapmış olduÄŸu faaliyetler ve projeler hakkında bilgi sunan BaÅŸkan Fikret Öztürk ”Sivil Toplum KuruluÅŸlarının Avrupa BirliÄŸi ülkelerinde olduÄŸu gibi Türkkiye de’de artık gönüllülük ve fedakârlık yapma duygusu taşıyan insanların yaÅŸadıkları çevreye, topluma ve kâinat çatısı altında bulunan tüm canlılara karşı duydukları sorumlulukları yerine getirme adına STK’lar Sosyal Devletin vazgeçilmez sosyal güvencesidir.” dedi.

ZenginliÄŸin, insanların zekâsından kaynaklanan bir durum olmadığını ve Allah’ın verdiÄŸi bir nimet olduÄŸunu vurgulayan gönüllü Terzi Ömer Özdemir, ÅŸunları söyledi: “Zengin insanlar o nimetten istifa edecekse onun imtihanını iyi bir ÅŸekilde geçirecekseler, insanlar elindeki serveti ihtiyaç sahipleri olanlarla paylaÅŸarak onun güzelliÄŸini yaÅŸasın. Ä°nsanlar parayı deÄŸil, elindeki serveti dünyada hayır iÅŸlerine kullanarak sevabını ahirete götürebilecektir. PikniÄŸini düzenleyen herkese çok teÅŸekkür ediyorum.”

GÄ°MDER gönüllü üyesi olan Ä°sa Ankaralı ise “KurulduÄŸu andan itibarın GÄ°MDER DerneÄŸi ile birlikteyiz. Sosyal boyutta yardımlarda bulunan çok önemli bir derneÄŸin üyesi olmaktan onur duyuyorum. Bir nebze çorbada tuzumuz olsun diyorsanız lütfen derneÄŸimize yardımlarda bulunun. Bu tür sosyal faaliyetlerin daha geniÅŸ kitlelere ulaÅŸması için destekleri bekliyoruz.” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DÄ°ÄžER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VÄ°TRÄ°NÄ°
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir