Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7166 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   01 Mayıs 2012 - 19:00

Gimev' den Muhteşem Kutlu Doğum Programı

Büyüt
Küçült
Gimev den Muhteşem Kutlu Doğum
Kısa adı GİMEV (Giresun ve İlçeleri İmam Hatip Lisesi Mezunları, Mensupları Vakfı) İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Kültür Sitesi'nde Muhteşem bir Kutlu Doğum Programı gerçekleştirdi.

     GİMEV’DEN MUHTEŞEM KUTLU DOĞUM PROGRAMI

Kısa adı GİMEV (Giresun ve İlçeleri İmam Hatip Lisesi Mezunları, Mensupları Vakfı) İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Kültür Sitesi'nde Muhteşem bir Kutlu Doğum Programı gerçekleştirdi.

    

Program Hafız Mustafa Akdağ’ın Kur’anı Kerim Tilaveti ile başladı. Zeytinburnu Kazlıçeşme Kültür Sitesi’nde düzenelenen “Kutlu Doğum Programı” na İstanbul Müftüsü Doçent Doktor Rahmi Yaran, Rotterdam Üniversitesi İlahiyat Fakultesi Dekanı Bulancaklı Hemşerimiz Doçent Doktor Özcan Hıdır, Ordu İl Müftüsü Keşaplı Hemşerimiz Mustafa Kolukısa, Düzce İl Müftüsü Göreleli Hemşerimiz Selami Emen, Bayrampaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Giresunlu Hemşerimiz Uzman Doktor Fahrettin Özkan, Giresunlu Hemşerimiz Avukat Cüneyt Toraman, Haberciler Derneği Başkanı Giresunlu Hemşerimiz Ethem Bakar, Giresun Medya Platformu Genel Sekreteri Serbest Muhasebeci Tirebolulu Hemşerimiz İbrahim Balcıoğlu,  İstanbul Esenler Müftüsü Ali Kara, İstanbul Güngören Müftüsü Osman Aydın, İstanbul Sarıyer Müftüsü İbrahim Gemici, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hukuk Müşaviri Göreleli Hemşerimiz Avukat Yaşar Parlak, İstanbul Beylikdüzü İl Genel Meclisi Üyesi Alucralı Hemşerimiz Ahmet Dokumacı, Sadabat Türk Musikisi İcra Heyeti ve Çok sayıda vatandaşımız katıldılar.

GİMEV Mütevelli Heyeti Başkanı Hüseyin Usta’nın açılış konuşmasında “ Gimev olarak yaptığımız faaliyetleri ile sivil toplum adına yapılaması gereken her şeyi hemşerilerimiz adına gerçekleştirdi. Bir çok vasıflı hemşerimizi gerek her ayın ilk pazarı kahvaltılı sohbetlerinde gerekse de vakfımızın kendi imkanları ile oluşturduğu bütçeden verdiğimiz burslarla gösterdik. Bizlere her zaman destek olan başta üyelerimiz ve bağışçılarımıza buradan teşekkürü borç biliyorum.” Dedi.

Daha sonra vakfın yönetim kurulu programa katılanlar ile tanıştırıldı. Vakıf yönetim kurulu Mehmet Kırdemir Başkanlığında kürsüye davet edildi. Ali Aydın, Ramazan İkizoğlu, Aslan Turan, Turan Karaman’dan oluşan yönetim kurulu katılımcıların alkışları ile yerlerine uğurlandı.

Daha sonra programın Panel kısmına geçildi, Paneli İstanbul Müftüsü Doçent Doktor Rahmi Yaran Yönetti. İlk Konuşmayı Ordu İl Müftüsü Hemşerimiz Mustafa Kolukısa yaptı. Kolukısa Peygamber Efendimizin Eşleri ve Ahlakı üzerine yaptı. Kolukısa “ Peygamber efendimizin yaptığı bütün icraatlarında ailesine danıştığını eşlerini ve çocuklarını dikkatle dinlediğini bazı uygulamalarının birebir eşlerinin tavsiyesi ile gerçekleştirdiğini.” Anlattı.

Daha sonra söz alan Düzce İl Müftüsü Selami Emen “ Peygamber efendimizin ticaret hukuku ve alışverişte gösterdiği dikkat ile bütün dünyaya hak ve ticaret konusunda örnek olduğunu.” Söyledi.

Son konuşmacı Rotterdam Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Hemşerimiz Doçent Doktor Özcan Hıdır oldu. Hıdır ise hadisler ve dünyanın peygamber efendimize bakışını  değerlendirdi. Gece yapılan dualar ve Peygamberimizi sembol eden gül dağıtımı ile sona erdi.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir