Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8384 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   07 Şubat 2012 - 18:52

Giresun Filmi Emanet'in Galası Yoğun İlgi

Büyüt
Küçült
Giresun Filmi Emanetin Galası Yoğun
Giresun Belediyesi'nin katkılarıyla, Giresunlu gençler tarafından hazırlanan bir Giresun filmi Emanet'in galası yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Giresun Belediyesi'nin katkılarıyla, Giresunlu gençler tarafından hazırlanan bir Giresun filmi Emanet'in galası yoğun bir katılımla gerçekleşti.

  

Gala'nın açılış konuşmasını yapan film yönetmeni Mahmut Duran filmin her aşamasında filme ve ekibine destek olan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu'ya ve belediye çalışanlarına teşekkürlerini iletirek, "Kendi imkanlarımızla çektiğimiz filmimizin her aşamasında belediye başkanımız her zaman yanımızda oldu, her zaman destekçimiz oldu. Ben tüm ekibim adına sayın başkanımıza ve Giresun belediyesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

75 dakikalık Giresun'da çekilen ve görsel efektlerle süslenen film sona erdiğinde izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Filmin ardından bir konuşma yapan Başkan Kerim Aksu filmin Giresun'un çıkardığı ilk film olduğuna dikkat çekerek, "Biz Giresun Belediyesi olarak adında Giresun geçen her oluşumun destekçisi olduk. Gençlerimiz böyle bir girişimde bulunmuşlar bizde imkanlarımız doğrultusunda destek olmaya çalıştık. Yeterki ortada bir ürün olsun, bir emek olsun, biz her zaman destek olmaya hazırız. Ben bu işin emekçilerine kentimize böyle bir ürün armağan ettiğinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 

Aksu daha sonra film yönetmeni Mahmut Duran'a "fındık başımızın tacı" heykelciği takdim ederken, tüm film ekibine de birer çiçek armağan etti.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir