Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7109 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   14 Mayıs 2012 - 18:55

Giresunlu öğretmenler, ''Öğretmenin Sınırı Yok'' dedi

Büyüt
Küçült
Giresunlu öğretmenler, Öğretmenin Sınırı Yok
Garanti Bankası'nın, öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimine katkıda bulunmak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) işbirliğiyle yürüttüğü Öğretmenin Sınırı Yok projesi kapsamında, 11 - 13 Mayıs tarihlerinde Giresun’daki öğretmenlere yönelik eğitimler düzenlendi.

Giresunlu öğretmenler, “Öğretmenin Sınırı Yok” dedi

Garanti Bankası’nın, öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimine katkıda bulunmak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) işbirliğiyle yürüttüğü Öğretmenin Sınırı Yok projesi kapsamında, 11 - 13 Mayıs tarihlerinde Giresun’daki öğretmenlere yönelik eğitimler düzenlendi.

  Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV) tarafından verilen ve gönüllü olarak başvurulan eğitimlere; Zübeyde Hanım, Boncukçukur, Ilıt, Akpınar, Yukarı Boynuyoğun, Kuluncak, Sarıyar, Şehit Muammer Dur, Tekke Köyü, Güce Örnekköy, Fındıklı ve Kemaliye İlköğretim Okulları’ndan toplam 68 öğretmen katıldı. Giresun’da 6. kez gerçekleştirilen eğitimler kapsamında, bugüne kadar toplam 391 öğretmen, ÖRAV ve MEB onaylı hizmetiçi eğitim sertifikası almaya hak kazandı.   Öğretmenin Sınırı Yokprojesi kapsamında bugüne kadar, 73 ildeki 2.315 okulda görev yapan toplam 59.144 öğretmene yüz yüze eğitim verildi.  

 “Öğretmenin Sınırı Yok” Projesi Hakkında…   Öğretmen Akademisi Vakfı’nın ilk projesi olan “Öğretmenin Sınırı Yok”, Garanti Bankası ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) işbirliğiyle hayata geçiriliyor. Projenin amacı, ülkemizde düşünen, sorgulayan ve araştıran bir eğitim modelinin uygulanmasına katkıda bulunmak, öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimine yönelik eğitim faaliyetleri düzenlemek. 2009 yılının Mart ayında pilot eğitimlerine, Mayıs ayında ise saha eğitimlerine başlanan projede, “İletişim Becerileri”, “Sınıf Yönetimi”, “Ölçme ve Değerlendirme” konularını kapsayan 2,5 günlük eğitim veriliyor. Öğretmenler, ücretsiz sunulan eğitimlere gönüllü olarak katılıyor.   Proje kapsamında bugüne kadar; Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Ardahan, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Hakkari, Hatay, Iğdır, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Van, Yalova, Yozgat ve Zonguldak’ta eğitimler düzenlendi.
  www.orav.org.tr www.ogretmeninsiniriyok.com



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir