Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7370 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   21 Mayıs 2012 - 11:11

GİRMEP Giresun Günleri'nde

Büyüt
Küçült
GİRMEP Giresun
Eyüp Feshane'de düzenlenen Giresun Günleri'nde, Giresun Medya Platformu siyasetçileri ve STK temsilcilerini ağırladı

Giresun Medya Platformu çalışmalarına devam etti...   Eyüp Feshane'de düzenlenen Giresun Günleri yine dolu dolu geçti. Kısa adı GİRMEP olan Giresun Medya Platformu, yine her yılki gibi konuklarını ağırlamaya devam etti. GİRMEP yine Başkan Ali Şükrü Kara, Genel Sekreter İbrahim Balcıoğlu, yönetim kurulu üyeleri Oğuzhan Kılıçaslan, Şeref Sinir, Metin Ruşen, Tülay Dolu, Hasan Kübüç ile çalışmalarını yürüttü.           

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, İstanbul İl Başkanı Selman Esmerer, Giresun İl Başkanı Süleyman Tekbaş ve GDB Eski Başkanı Halil Kütük Giresun Medya Platformu'nu ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.          

Gaziosmanpaşa Eski Belediye Başkanı Ferşat Terzioğlu, İstanbul İl Genel Meclis Üyesi Nail Çamcı, Ethem Kavuk, Özbay Yağmurkaya yine GİRMEP'i ziyaret edenler arasında idi.

giresunlular.com



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir