Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9803 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   12 Ekim 2011 - 14:52

Hemşerimiz Bahtiyar Çakmak'tan Konser

Büyüt
Küçült
Hemşerimiz Bahtiyar Çakmaktan
Hemşerimiz Bahtiyar Çakmak, sürdürdüğü sanat faaliyetlerini kesintisiz sürdürüyor.

Hemşerimiz Bahtiyar Çakmak'tan Konser

HemÅŸerimiz Bahtiyar Çakmak, sürdürdüğü sanat faaliyetlerini kesintisiz sürdürüyor. Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyesi ile çalışmalarına devam eden Çakmak, yeni konserini hemÅŸerilerimizin yoÄŸun olarak yaÅŸadığı Eyüp YeÅŸilpınar’da veriyor. YeÅŸilpınar Kültür Merkezinde 14 Ekim Cuma gecesi yapılacak konser katılımcılara ücretsiz olarak sunulacak.


Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bahtiyar Çakmak “Konserimiz Anadolu’yu düşünceleriyle etkilemiÅŸ zamana ve mekanlara hükmetmiÅŸ, çaÄŸlar boyu insanları etkilemiÅŸ kültürümüzün kilometre taÅŸlarını oluÅŸturmuÅŸ büyük düşünür, ÅŸair ve mutasavvıflarımızın eserlerinden tarihten günümüze kadar gelen bir zaman ÅŸeridinden seçme eserlerden oluÅŸmaktadır. Erzurumlu Ä°brahim Hakkı Hazretleri’nin ilahisinden, Pir Sultan Abdal'ın nefeslerine, Aşık Emrah'ın türkülerinden, Aşık Daimi'nin deyiÅŸlerine, Yunus ve Hz. Mevlana'dan Ehl-i Beyt ilahilerine, Seyyid Nesimi'den Teslim Abdal'a ilahilerden, BektaÅŸi Nefeslerine kadar geniÅŸ bir yelpazede sunacağımız eserleri dinlemek için baÅŸta hemÅŸerilerim olmak üzere tüm Ä°stanbulluları konserime davet ediyorum” dedi.

SAAT 20’de baÅŸlayacak konserin 21.30 civarında bitmesi bekleniyor. YeÅŸilpınar Kültür Merkezi Eyüp Alibeyköy’de bulunuyor.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DÄ°ÄžER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VÄ°TRÄ°NÄ°
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir