Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7577 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   09 Ocak 2012 - 11:55

İlimiz Atlas'ın Bu Ayki Sayısında

Büyüt
Küçült
İlimiz Atlasın Bu Ayki
Aylık Coğrafi ve Keşif Dergisi Atlas bu ayki sayısını İlimize ayırdı.

    Aylık Coğrafi ve Keşif Dergisi Atlas bu ayki sayısını İlimize ayırdı.
Tam 20 sayfayla ilimizin tanıtımını yapan Atlas Dergisinin içeriğinde ulaşımdan, konaklamaya, yemekten gezilecek yerlere kadar ayrıntılı bir Giresun rehberi de yer alıyor.
İlimizin gece ışıl ışıl görüntüsü altında “Giresun Lacivert İnci” başlığıyla yer alan tanıtımda “Denize uzanan küçük yarımadalar, burunlar, koylar; ağlarını onararak güne başlayan balıkçılar, martı sürülerini peşine takan takalar.. Mısır, fasulye, karalâhana ve fındık bahçeleriyle süslü yamaçlar ve ili iki farklı dünyaya ayıran; kuzeyi yeşil, güneyi boz dağlar. Her biri birbirinden alımlı 16 ilçeli Giresun’dur burası.” sözleriyle giriş yapılıyor.
İlçelerimizin de öne çıkan özelliklerinin yanı sıra tarihi ve doğal güzelliklerinin aktarıldığı, tarım ürünlerinin yanı sıra eski mimari yapılara da yer veren dergi kale, ada, yaylalarımızla ilgili ayrıntılı bilgilerde vermekte.
Ayrıca Ada yapılan kazı çalışmalarına da yer veren dergi, Giresun’u anlatan birbirinden çarpıcı 18 fotoğrafla da tanıtımını süslemiş.  

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir